Ο Παναθηναϊκός περιμένει από την Δευτέρα στην Αθήνα τον Μπαϊράμι, προχωράει τις συζητήσεις με τον Μπέργκ ενώ τσεκάρει και πάλι την Κυριακή τον Μπόρεκ.

Ads

 

Την ίδια ώρα που στην Αθήνα ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του δίνουν την μάχη τους για την αδειοδότηση την οποία πιστεύουν ότι θα εξασφαλίσουν στην δευτεροβάθμια επιτροπή στο εξωτερικό ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει να τρέχει τα μεταγραφικά θέματα των πράσινων.

Έτσι πλην του Φάλκενμπεργκ τον οποίο όντως τσεκάρει το Τριφύλλι στον Παναθηναϊκό έχουν ακόμα τρία μέτωπα ανοιχτά τα οποία εξετάζουν με άλλα να είναι προχωρημένα και άλλα σε πιο πρώιμο στάδιο.

Ads

Εκτός αποστολής ο Μπαϊράμι

Ο Εμίρ Μπαϊραμί θα αποτελεί όπως όλα δείχνουν τη πρώτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι των πράσινων τον περιμένουν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα.

Ο Σουηδός άσος έμεινε εκτός αποστολής από την τελευταία αναμέτρηση της Μονακό με την Τουρς που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή με τους Μονεγάσκους να ολοκληρώνουν με ένα ματς εκτός έδρας τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Προχωράει θετικά του Μπέργκ

Την ίδια ώρα θετικά προχωράει και η υπόθεση απόκτησης του έτερου Σουηδού Μάρκους Μπέργκ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να λένε πως κάθε μέρα που περνάει οι δυο πλευρές έρχονται ολοένα και πιο κοντά εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους πως σύντομα θα κλείσει θετικά το θέμα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε μάλιστα πως οι υποθέσεις των Μπαϊράμι και Μπέργκ αναμένεται να προχωρήσουν ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει την άδεια στην δευτεροβάθμια επιτροπή με τους δυο Σουηδούς να αποτελούν ευσεβείς πόθους του Γιάννη Αναστασίου.

Βλέπουν και κάνουν κίνηση για τον Μπόρεκ

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την απόκτηση του Μπόρεκ και το ενδιαφέρον των πράσινων για τον μέσο της Ντούγκλα οι πράσινοι βλέπουν ζεστά την περίπτωση του αλλά θα τον τσεκάρουν ξανά στο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του την Κυριακή. Δεν αποκλείεται οι Νταμπίζας και Σαραβάκος να βρεθούν μαζί στην Τσεχία να παρακολουθήσουν τον παίκτη και εν συνεχεία μαζί με τον Αναστασίου να αποφασίσουν για το αν θα κινηθούν η όχι για την απόκτηση του.

Οι πρώτες επαφές φυσικά και έχουν γίνει απλά το θέμα ακόμα δεν έχει κλείσει καθώς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ικανοποιήσει και την ομάδα του προκειμένου να κάνει δικό του τον Μπόρεκ.

Πηγή: sport 24