Τον Θωμά Μαύρο θέλει στο πλευρό του ο Σταύρος Αδαμίδης, προκειμένου ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ να μπει στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ads

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Eξέδρα», πρόθεση του εν δυνάμει προέδρου τoυ συλλόγου είναι να δώσει θέση στον Θωμά Μαύρο και αισιοδοξεί πως ο άλλοτε μεγάλος γκολτζής της ομάδας θα την αποδεχθεί.

Και νέος επενδυτής

Η συμφωνία με την Morgan Stanley έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και απομένουν οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ οι μέτοχοι έχουν δεσμευτεί να υπογράψουν το ιδιωτικό συμφωνητικό που θα καθιστά τον κ. Αδαμίδη απόλυτο αφεντικό της ΑΕΚ μέχρι την Παρασκευή.

Ads

Μόλις γίνει αυτό αναμένεται να προκηρυχθεί η Γ.Σ. από την οποία θα προκύψει και το νέο Δ.Σ. Η σύνθεσή του έχει σε μεγάλο βαθμό διαμορφωθεί και απομένουν δυο θέσεις. Την μία ο κ. Αδαμίδης την προορίζει για έναν υποψήφιο επενδυτή, με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, ενώ την άλλη, όπως προείπαμε, την προορίζει για τον Θωμά Μαύρο, τον οποίο φαίνεται να εκτιμά απεριόριστα.

Τα άλλα μέλη

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο Νίκος Νοτιάς φυσικά θα παραμείνει στο Δ.Σ. σε θέση α’ αντιπροέδρου.

Μόλις ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, θα είναι, άλλωστε, ο δεύτερος βασικός μέτοχος με περίπου 38% πίσω από τον Αδαμίδη, ο οποίος αναμένεται να φτάσει το 40% με τις μετοχές των Παππά, Γκούμα, Χατζηιωάννου.

Τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Γιάννης Στράγγαλης, Κώστας Καπετανάκης, Χάρης Κοσμάτος και Δημήτρης Καψής. Στο συμβούλιο θα παραμείνουν οι Δημήτρης Χατζηχρήστος, ως εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής και Κυριάκος Χήνας, ως εκπρόσωπος της Ένωσης 1924.

«Να μην είμαι γλάστρα»

Θυμίζουμε ότι μόλις πριν λίγες μέρες ο Θωμάς Μαύρος είχε εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει πόστο στην ΑΕΚ αλλά όχι «σαν γλάστρα».

«Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι δεδομένη. Από εκεί κι έπειτα, αν κάποιος δεν έρθει να μου το προτείνει, δεν μπορώ να πάρω το αμάξι μου και να πω ‘ήρθα’. Το θέμα επίσης είναι να μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά από ένα πόστο. Έχω όλη την καλή διάθεση να συζητήσω με αυτόν που θα μου κάνει την πρόταση. Σημασία έχει όμως να μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά, όχι να μπω σαν γλάστρα. Διαφορετικά δεν έχω λόγο να μπω», είχε δηλώσει.

Πηγή: