Nα ξεκαθαρίζει φέρεται το θέμα της μεταγραφής του Μπεν Αρφά, για τον Ολυμπιακό, μέσα στην εβδομάδα, καθώς σύμφωνα με τον Τύπο ο νεαρός μεσοεπιθετικός, αναμένεται να έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Μαρσέιγ. Στο μεταξύ, σε ψηφοφορία που διεξάγεται στην ιστοσελίδα της L’ Equip, οι φίλοι της Μαρσέιγ φαίνεται να θέλουν να φύγει ο Μπεν Αρφά από την ομάδα τους.

Ads

Όπως προκύπτει από τη διαδικτυακή αυτή δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας αλλάζουν συνεχώς, οι φίλαθλοι δεν φαίνεται να ενθουσιάζονται από τις προβλέψεις των γαλλικών ΜΜΕ, που βλέπουν τον 22χρονο μεσοεπιθετικός να τα βρίσκει με τη διοίκηση της ομάδας του και να παραμένει στη Μαρσέιγ.

Τα σχόλια μάλιστα που οι χρήστες έχουν αναρτήσει κα΄τω από τη δημοσκόπηση, αν και στην πλειοψηφία τους είναι κολακευτικά για τις ικανότητες του Μπεν Αρφά μέσα στο γήπεδο, δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τη συμπεριφορά του μέσα κι έξω από αυτό.

Το θέμα της μεταγραφής του στο Λιμάνι, αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη, με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να έχει ξεκαθαρίσει, ότι εάν δεν υπάρξει πρόταση που να ικανοποιεί την Μαρσέιγ σε οικονομικό επίπεδο, ο παίκτης θα παραμείνει στην Μασσαλία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, ο μοναδικός αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδος φαίνεται ότι είναι η Μπέρμπιγχαμ από την Αγγλία, η οποία όπως λένε “δεν τους φοβίζει”.

Ads