Φουντώνουν οι μάχες για την είσοδο στα πλέι-οφ και την αποφυγή της παραμονής. Κερδισμένοι της αγωνιστικής οι Παναθηναϊκός, Πλατανιάς, Πανιώνιος, Βέροια. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των αγώνων της 23ης αγωνιστικής.

Ads

Σημαντικό βήμα για την είσοδό του στα πλέι-οφ έκανε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τρίτη σερί νίκη για τον Πλατανιά που έβαλε σε περιπέτειες την ΑΕΚ, ενώ βαθμολογικές ανάσες πήραν Πανιώνιος και Βέροια.

Με γκολάρε Σάλπι ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Βέροιας, ενώ ο Αστέρας λύγισε στο φινάλε τον Λεβαδειακό και παρέμεινε δεύτερος. Ο Ατρόμητος σταμάτησε στα δοκάρια απέναντι στον ΠΑΣ ενώ ο Ολυμπιακός πήρε άλλη μια νίκη στο δρόμο για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Ολυμπιακός – Άρης 2-1

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο και επικράτησε του αξιόμαχου Άρη με 2-1. Πρωταγωνιστές για τις δύο ομάδες οι Βλαχοδήμος και Τάτος.

Ads

Πλατανιάς – ΑΕΚ 2-1
 

Σε ένα ματς που το ζητούμενο ήταν η απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη, ο Πλατανιάς νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή. Μέτρια έως κακή η εμφάνιση του δικεφάλου.

Πανιώνιος – Πανθρακικός 2-0 

Με γκολ των Σάμαρη και Καμπάνταη ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

 
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-0 

Ο Αστέρας ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και με γκολ του Φραγκουλάκη στο 87′ νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό, αποτέλεσμα που τον επανέφερε στην 2η θεση της βαθμολογίας.

Ατρόμητος – ΠΑΣ 0-0 

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τρία δοκάρια, δημιούργησε ευκαιρίες όμως για τρίτο συνεχόμενο ματς έμεινε στο 0-0. Αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΑΣ.

 
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-1 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο χάρη σε δυο γκολ του Τοτσέ και ένα του Μαρίνου και νίκησε εντός έδρας μετά από τον Νοέμβριο. Σημαντική νίκη για το Τριφύλλι που μείωσε την διαφορά από τις θέσεις των πλέι οφ.

 
ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 3-1 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 την Κέρκυρα σημειώνοντας τα γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών. Σκόραρε δις ο Σαλπιγγίδης με ψαλίδι, θετικός στην επανεμφάνισή του ο Γκαρσία, αποθεώθηκε ο Λίνο.

 
Skoda Ξάνθη – Βέροια 0-2 

Με γκολ των Κόστλι και Ολαϊτάν η Βέροια νίκησε στα Πηγάδια την Skoda Ξάνθη με 2-0 και έκανε ένα βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι από το 58′, ενώ η Skoda Ξάνθη έχασε πέναλτι

Πηγή: sport 24