Πηγή: https://sport24.gr/

Ads

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί και επίσημα ο Νίκος Νιόπλιας με τις δυο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει. “Φεύγω σαν φίλος”, δήλωσε ο Κοζανίτης τεχνικός. Υπηρεσιακός τεχνικός ο 72χρονος Γιάτσεκ Γκμόχ!

Τελικά το σίριαλ της απομάκρυνσης του Νίκου Νιόπλια από τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, με τις δυο πλευρές να λύνουν την συνεργασίας τους κοινή συναινέσει.

Το κλίμα μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΛ με 1-1 ήταν βαρύ για τον Κοζανίτη τεχνικό, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της νέας σεζόν να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα, με αποτέλεσμα οι πράσινοι να παρουσιάζουν τραγικό θέαμα.”.

Ads

Το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι πως οι πράσινοι θα έχουν ως υπηρεσιακό τεχνικό μέχρι και τον αντικαταστάτη του Νίκου Νιόπλια τον Γιάτσεκ Γκμοχ! Ο 72χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις στο site της ΠΑΕ, λέγοντας:

“Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά”.

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε δηλώσεις και αυτός στο επίσημο site του Παναθηναϊκού, τονίζοντας:
“Αν και δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου οι δηλώσεις, γιατί μου αρέσουν οι δηλώσεις πριν από το παιχνίδι ή μετά από το ματς. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Μετά από επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο, αποφασίσαμε την κοινή συνεναίση λύσης της συνεργασίας μας”, είπε ο Νίκος Νιόπλιας φεύγοντας από τα γραφεία του Νικόλα Πατέρα, συμπληρώνοντας “Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου”.

Από την πλευρά του ο Κώστας Αντωνίου, δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο και σαν ένα προπονητή και σαν ένα πολύ καλό φίλο. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα για την καριέρα και την πορεία του. Όλοι μας στον Παναθηναϊκό και προσωπικά ο πρόεδρος. Λέμε ότι ο Νίκος πρέπει να αισθάνεται πάντα ευπρόσδεκτος στην Παιανία”.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας”.