Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Αθανάσιος Αθανασιάδης, για μη απόδοση ΦΠΑ στη διάρκεια της περσινής και τελευταίας χρονιάς της προεδρίας του στην ΠΑΕ.

Ads

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Αθανάσιος Αθανασιάδης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για μη απόδοση ΦΠΑ στη διάρκεια της περσινής και τελευταίας του χρονιάς της προεδρίας του στην ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της πρόθεσης της ΠΑΕ Άρης υπαγωγής της στο άρθρο 99 δεν έχει καταβάλλει τις τελευταίες τέσσερις δόσεις προς το δημόσιο για τις οφειλές της.

Μία στάση που είχε σαν αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένη η τελευταία διοίκηση της ΠΑΕ Άρης που είχε για πρόεδρο τον Αθανάσιο Αθανασιάδη που με την σειρά του κατηγορείται για κακουργηματική πράξη.

Ads

Ο λόγος έχει να κάνει για την μη απόδοση ΦΠΑ ποσού άνω των 100.000 ευρώ και με την σειρά του όταν θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα πρόκειται να υποστηρίξει την στάση της διοίκησής του.

Ότι επί των ημερών του καταβλήθηκαν τεράστια ποσά για χρέη που είχανε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια την ίδια ώρα που η ΠΑΕ προσπαθεί να υπαχθεί στο άρθρο 99 με σκοπό την οικονομική της εξυγίανση μέσω της ρύθμισης των οφειλών της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει προγραμματίσει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στην συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο τεχνικός του Άρη είχε την ευκαιρία να δει τον χθεσινό επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την ισπανική Λεβάντε για την φάση των 32 του Europa League βγάζοντας επιπλέον συμπεράσματα για την λογική του Μίτσελ.

Στην σημερινή προπόνηση ο Μιχαλήτσος λογικά θα δείξει την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Διούδη σίγουρα κάτω από τα δοκάρια.

Πουλίδο και Παπαζαχαρίας θα αποτελέσουνε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Ζαραδούκα αριστερό μπακ και Καζναφέρη δεξί ενώ Παπαστεριανός και Κοέλιο θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Μπροστά τους θα είναι ο Τάτος με δεξί χαφ τον Γιαννιώτα και ερωτηματικό το αριστερό με τους Κοτσαρίδη και Σουνά να είναι οι δύο που διεκδικούν την συγκεκριμένη θέση. Κι όσο για την κορυφή της επίθεσης θα είναι εκτός απροόπτου ο Διαμαντάκος απόντος του τιμωρημένου Αγκάνθο.

Πηγή: sport 24