Η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το Harley Davidson Club Hellas θα φιλοξενήσει το Harley Davidson Super Rally 2010. Πρόκειται για ένα ετήσιο 4ημερο γεγονός συνεύρεσης των αναβατών Harley Davidson από όλη την Ευρώπη και γίνεται σε χώρο camping με υποδομή φιλοξενίας 8 – 10.000 ατόμων (Ύδρευση – ηλεκτροδότηση – αποχέτευση – τηλεπικοινωνίες) και δυνατότητα εύκολης πρόσβασης από το εξωτερικό.

Ads

Το SUPER RALLY 2010 θα πραγματοποιηθεί 20 – 24/5/2010 και πέρα από το καθαρά «αγωνιστικό κομμάτι» θα συμπεριλαμβάνει και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το https://www.superrally.gr

Εκδηλώσεις

Πέμπτη 20 Μαΐου έως Δευτέρα 24 Μαΐου 2010_

Έκθεση Φωτογραφίας στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

Παρασκευή 21 Μαΐου 201
0_ Πλατεία Τριών Συμμάχων, Ώρα: 19:00,

Ads

Ζωντανή Συναυλία με τους TUMBLEWEED & Guests (Blues, country and rock n’ roll)

Σάββατο 22 Μαΐου 2010_ Πλατεία Γεωργίου, Ώρα: 14:00-18:00

Bike show: Επίδειξη των μηχανών για τη βράβευση των καλύτερων μηχανών.

Ζωντανή Συναυλία με το συγκρότημα «182 ΣΕΛΙΔΕΣ» (PAGES) (Classic Rock)

Ώρα: 19:00

Ζωντανή Συναυλία με τους THE BEATLES LIVE TRIBUTE BAND

Κυριακή 23 Μαΐου 2010_Πλατεία Τριών Συμμάχων, Ώρα: 19:00

Ζωντανή Συναυλία με τους TUMBLEWEED & Guests
(Blues, country and rock n’ roll)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διοργάνωση «SUPER RALLY 2010» για το χρονικό διάστημα από 20-05-2010 έως και τις 24-05-2010 θα ισχύσουν στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης του Δήμου Πατρέων, θα γίνουν οι ακόλουθες προσωρινές γενικές και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες απαιτούνται για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των συμμετεχόντων στη διοργάνωση του ράλι, το οποίο θα γίνει στην Πάτρα από την Πέμπτη 20 έως και την Δευτέρα 24 Μαΐου 2010.

Α) Γενικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

1) Επαναβεβαίωση της ισχύουσας απαγόρευσης στάθμευσης όλων των οχημάτων και στις δυο πλευρές της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, σε όλο το μήκος της μεταξύ των οδών Νόρμαν και Κανελλοπούλου, επαναχάραξη της κίτρινης διαγράμμισης, της λευκής διαχωριστικής γραμμής στο μέσο του οδοστρώματος καθώς και των ειδικών διαγραμμίσεων επί της συμβολής των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις απαιτούνται αφού η οδός Ηρώων Πολυτεχνείου θα αποτελέσει τη βασική οδό προσέλευσης και αποχώρησης προς και από το χώρο της πλαζ, όπου θα εγκατασταθεί ο κύριος όγκος των μηχανών τύπου Harley.

2) Μονοδρόμηση της παραλιακής οδού που ευρίσκεται βορείως της οδού Κανελλοπούλου, με κατεύθυνση κίνησης οχημάτων από την οδό Κανελλοπούλου προς την πλαζ. Η ανωτέρω οδός που μονοδρομείται θα αποτελεί την οδό εισόδου και των μηχανών τύπου Harley προς το χώρο εγκατάστασής τους.

3) Οριοθέτηση με διαγράμμιση της ανωνύμου οδού που συνδέει την πλαζ με την οδό Αθηνών και της οδού Αθηνών έως την οδό Κανελλοπούλου, τοποθέτηση κάθετης σήμανσης για τον καθορισμό ορίου ταχύτητας τα 30χλμ/ωρα επί των ίδιων οδών, επανατοποθέτηση κατόπτρων σε σημεία με μειωμένη ορατότητα καθώς και τοποθέτηση πινακίδας STOP στη συμβολή της με την οδό Κανελλοπούλου. Οι ανωτέρω οδοί θα αποτελούν τις οδούς εξόδου των μηχανών τύπου Harley από το χώρο εγκατάστασής τους

4) Απαγόρευση εισόδου σε όλα τα οχήματα, πλην μηχανών τύπου Harley και οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, επί της παραλιακής οδού που ευρίσκεται βορείως της οδού Κανελλοπούλου.

5) Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων σε θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, πλην μηχανών τύπου Harley, επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στο τμήμα της από την οδό Κολοκοτρώνη έως την οδό Πατρέως και επί της οδού Αγίου Ανδρέου, στο τμήμα της από την οδό Αράτου έως την οδό Πατρέως, προκειμένου να διευκολύνεται η στάθμευση των μηχανών στο κέντρο της πόλης.

6) Τοποθέτηση πληροφοριακής σήμανσης σε διάφορα σημεία της πόλης για την πληροφόρηση των συμμετεχόντων στην διοργάνωση SUPER RALLY 2010.

Οι ανωτέρω γενικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 20.5.2010 έως και την Δευτέρα 24.5.2010.

Β) Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Bike Show (Σάββατο 22-05-2010 Πλατεία Γεωργίου Α΄)

1) Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων, πλην μηχανών τύπου Harley και οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, επί της οδού Κορίνθου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δημ. Γούναρη έως την οδό Αγίου Νικολάου και επί της οδού Μαιζώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δημ. Γούναρη έως Κολοκοτρώνη.

2) Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων πλην μηχανών τύπου Harley επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δημ. Γούναρη έως Κολοκοτρώνη.

Οι ανωτέρω ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν μόνο για το Σάββατο 22.5.2010, λόγω της διοργάνωσης του Bike Show στην Πλατεία Γεωργίου Α’.

Τροποποίηση δρομολογίων λεωφορείων Αστικού ΚΤΕΛ

* Γραμμές Νο 2 & Νο 3 :
Τα αστικά λεωφορεία των γραμμών Νο 2 και 3 προς Ταραμπούρα – Ζαρουχλέικα θα διέρχονται από τις οδούς Μαιζώνος – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας – Γούναρη – Μαιζώνος, ενώ προς Πάτρα τα λεωφορεία των ανωτέρω γραμμών θα διέρχονται μέσω των οδών Κορίνθου – Γούναρη – Αγ. Ανδρέου – Καρόλου – Κορίνθου.

* Γραμμή Νο 5 : Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 5 προς Παραλία, Βραχνέικα κ.λπ. θα διέρχονται από τις οδούς Όθωνος Αμαλίας – Γούναρη – Μαιζώνος.

* Γραμμή Νο 6 : Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 6 προς Πανεπιστήμιο, Ρίο θα διέρχονται από τις οδούς Όθωνος Αμαλίας – Καρόλου – Κορίνθου

* Γραμμές Νο7 & Νο 8: Τα αστικά λεωφορεία των γραμμών Νο 7, 8 προς Καλλιθέα κ.λπ. θα διέρχονται από τις οδούς Όθωνος Αμαλίας – Γούναρη, ενώ στην επιστροφή τους τα λεωφορεία των ανωτέρω γραμμών θα διέρχονται από τις οδούς Γούναρη – Αγ. Ανδρέου.

* Γραμμή Νο 13: Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 13 θα διέρχονται από τις οδούς Καλαβρύτων – 3ου Ορειβατικού – Γερμανού – Αγ. Γεωργίου – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη – Γούναρη.