Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται 137 λογαριασμοί φυσικών προσώπων και εταιριών πολλοί εξ αυτών έχουν να κάνουν με προέδρους ομάδων, παράγοντες, διαιτητές, πρώην πρόεδρο ομοσπονδίας και άλλους. Το άνοιγμα των λογαριασμών υπολογίζεται από το 2000 και μετά.

Ads

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει κοπάσει κάπως η ιστορία με τους στημένους αγώνες και τονπαράνομο στοιχηματισμό, αφού πλέον στο προσκήνιο βγαίνουν διάλογοι με μικρότερο ενδιαφέρον, η υπόθεση ωστόσο συνεχίζεται κανονικά.

Τη σκυτάλη πλέον έχει πάρει η δίωξη οικονομικού εγκλήματος που έχει βάλει στο στόχαστρο της 137 λογαριασμούς φυσικών προσώπων και εταιριών, που σχετίζονται ενεργά με την πολύκροτη υπόθεση.

Όπως αποκαλύπτει την Τετάρτη η εφημερίδα “Goal News” ο ΣΔΟΕ έχει βάλει στη φάκα γνωστούς παράγοντες, διαιτητές, προπονητές και έναν πρόεδρο ομοσπονδίας. Ο συνολικός αριθμός φτάνει τους 137 λογαριασμούς και μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που σχετίζονται με την υπόθεση που μας απασχολεί τελευταία.

Ads

Συγκεκριμένα από τους 137 λογαριασμούς έχουμε: 33 προέδρους ομάδων, 35 προπονητές, 38 διαιτητές, 19 παράγοντας, 2 μάνατζερ, 1 δικηγόρος, 1 συνδεσμίτης και επτά εταιρίες που έχουν δοσοληψίες με την ΕΠΟ και το στοίχημα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι 38 από τους 41 είναι μέσα στην λίστα των υπόπτων της UEFA και τους έχει ασκηθεί δίωξη, ενώ σε μερικούς είχαμε ακόμα και προφυλακίσεις. Μέσα στους 137 οι 21 είναι μέσα στους 83 που κατηγορούνται για τα στημένα.

Τέλος να πούμε πως αρκετοί λογαριασμοί είχαν ανοίξει από το 2000 και μετά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Πηγή: Sport24.gr