Ο ΠΑΟΚ δίνει τον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη φετινή σεζόν εναντίον της Βαλερένγκα στην Νορβηγία για τα προκριματικά των ομίλων του Europa League. Εν τω μεταξύ, η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ έπεσε σαν κεραυνός στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Βόλου, που δίνει την Πέμπτη μάχη για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ads

Ψυχολογία μηδέν εν όψει Ντιφερντάνζ

Ακόμα οι άνθρωποι του Βόλου δεν έχουν χωνέψει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής και το μόνο βέβαιο είναι πως την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να έχουμε ανακοινώσεις και αντιδράσεις. Μέσα στον σε όλα ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει την Πέμπτη το βράδυ το τρίτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Ντιφερντάνζ. Η ψυχολογία είναι κάτω του μηδενός και η επόμενη εβδομάδα θα κρίνει πολλά. Οι πρώτες αντιδράσεις κάνουν λόγο για έφεση από την οποία προκύπτει αισιοδοξία πως θα την κερδίσουν και θα αλλάξει η απόφαση. Τέλος, ήδη υπάρχουν αντιδράσεις και από τον κόσμο που σίγουρα θα βγει μπροστά.


Θέλει νίκη από το πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει το πρώτο δύσκολο τεστ της φετινής σεζόν την Πέμπτη το βράδυ στην Νορβηγία, με αντίπαλο μία αρκετά δυνατή ομάδα που βρίσκεται σχεδόν κάθε χρόνο στα προκριματικά είτε του Europa League, είτε του Champions League.

Ads

Τα προβλήματα για τον Λάζλο Μπόλονι είναι αρκετά, αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τους Πάμπλο Κοντρέρας και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ η συμμετοχή του Βλάνταν Ίβιτς αποτελεί ερωτηματικό με το Σέρβο μέσο να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να παρατάξει μία ομάδα που θα αποτελείται από τους:

Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά, Λίνο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο θα βρεθούν οι Γκαρσία, Φωτάκης, Αρίας (ίσως προτιμηθεί ο Λαζάρ) και μπροστά τους αριστερά ο Ρομπέρ, δεξιά ο Βιεϊρινια και μπροστά ο Αθανασιάδης. Υπάρχει μία περίπτωση να δούμε τον Φωτάκη δεξιά, τον Βιεϊρίνια αριστερά και τους Λαζάρ, Αρίας μαζί στα χαφ.


Έτοιμοι παίκτες και προπονητής

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δήλωσαν έτοιμοι για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να τονίζει πως η ομάδα με τα λιγοτερα λάθη θα πάρει την πρόκριση.

Ο Λάζλο Μπόλονι όπως δήλωσε περιμένει πολλά από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας που γνωρίζουν τη πρέπει να κάνουν σε αυτά τα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-1 την Νορβηγική ομάδα το 2009 για την ίδια διοργάνωση με γκολ των Λίνο και Μουσλίμοβιτς.

Πηγή: sport 24