Την παραίτησή του υπέβαλλε χθες ο Φώτης Κατσικάρης από τη θέση του προπονητή του Άρη, λίγο μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ιερουσαλήμ. Ο κ. Κατσικάρης είχε τρίωρη συνάντηση με τον πρόεδρο Γιάννη Δαμιανίδη, στο τέλος της οποίας υπέβαλε την παραίτησή του, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να τον μεταπείσει.

Ads

Το ίδιο απόγευμα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης προέβη σε επαφές με το περιβάλλον του Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος ήταν το φαβορί κατά τη διάρκεια αναζήτησης αντικαστάτη του Αντρέα Ματσόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη υπέβαλε ο Φώτης Κατσικάρης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο κ. Κατσικάρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο (Πέμπτη 14/01) στις 13:00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τη διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, έπειτα από πολύωρη συνάντηση μαζί του. Προς το παρόν ο βοηθός του κ. Κατσικάρη, Δημήτρη Πρίφτη, θα προπονήσει του παίκτες του Άρη και θα κοουτσάρει την ομάδα στον αγώνα με την Καβάλα, το ερχόμενο Σάββατο (16/01)».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ.Κατσικάρης είχε υποβάλει την παραίτηση του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανελλήνιο, αλλά παρέμεινε στον πάγκο των «κίτρινων» λόγω του κρίσιμου ματς που ακολουθούσε με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ για το Eurocup, όπου και κρίθηκε η πρώτη θέση του ομίλου.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες ισπανικών ΜΜΕ, ο πλέον πρώην προπονητής του Άρη, Φώτης Κατσικάρης, αποδέχτηκε πρόταση της Μπιλμπάο με διάρκεια 2 1/2 έτη.