Τρελαίνει κόσμο ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στα πλέι-οφ. Μεγάλο 1-0 μέσα στη Τούμπα με το γκολ του Λίλα (89΄) και …σέκος ο ΠΑΟΚ, που μετράει δυο ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Στην πρώτη θέση τα Γιάννινα (μέχρι να λήξει το Αστέρας-Ατρόμητος), αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά των παικτών.

Ads

Πολλοί πίστευαν ότι η εντυπωσιακή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωνόταν με την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και η συμμετοχή στα πλέι οφ θα ήταν απλά ένα γιορτινό πάρτι. Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου, όμως, απέδειξαν ότι αποτελούν μία ομάδα-πρότυπο που ό,τι πέτυχε δεν είναι τυχαίο.

Μέσα στην Τούμπα, παρότι έπαιζαν με πολλούς βασικούς παίκτες απόντες, και τους Ντε Βινσέντι, Κοροβέση, Μιχαήλ εκτός αρχικής ενδεκάδας, κατάφεραν να εμφανιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και να πάρουν ένα παλικαρίσιο διπλό με το γκολ του Λίλα στο 89′, το οποίο χειροκρότησαν ακόμη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε μία αναγνώριση της προσπάθειας των αντιπάλων τους.  

Παράλληλα, αποδοκίμασαν την δική τους ομάδας και φώναξαν στο τέλος συνθήματα υπέρ της επιστροφής του Πάμπλο Γκαρσία, που αποδείχθηκε πώς δεν ήταν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Αποδείχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αδικαιολόγητα. Στην Ευρώπη δεν έκανε πορεία, ενώ ενισχύθηκε το Γενάρη. Κι όμως απέναντι και στα δεύτερα του ΠΑΣ, δεν κατάφερε να δείξει την υπεροχή του και να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί, παρά μόνο σε ελάχιστες φάσεις, με κορυφαία τη διπλή ευκαιρία στο 83΄ με την κεφαλιά του Αθανασιάδη στο δοκάρι και το πλασέ του Ολίσε που απέκρουσε ο Μπέριος.

Ads

Για την ακρίβεια είναι σε κακή ατομική κατάσταση αρκετοί παίκτες. Το παράδειγμα του Λόρενς που δεν μπορεί να τρέξει ούτε λίγα μέτρκαι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο είαι χαρακτηριστικό. Όαση ήταν μόνο ο Βούκιτς που μπήκε στο δεύτερο μερος. Προσπάθησε, κέρδισε φάουλ, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά είχε την ατυχία να πε΄σει πάνω σε ένα εντυπωσιακό Φεγκρούς.

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον ΠΑΣ την πρώτη θέση των πλέι οφ και τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για τη συνέχεια.

Πηγή: Sport24.gr