Πηγή: Sport24.gr

Ads

Η έλευση του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού φέρνει και πάλι στην πράσινη ατζέντα το όνομα του άσου της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερσον.

Πριν περίπου τρεις εβδομάδας, τα βρετανικά ΜΜΕ έκαναν λόγω πως το Τριφύλλι καλοβλέπει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Φερέιρα θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, το όνομα του Άντερσον έπεσε… αυτόματα ξανά στο τραπέζι για δύο λόγους.

Ads

Πρώτον ο κοινός μάνατζερ που έχουν τόσο ο προπονητής τόσο ο παίκτης, ο Ζόρζε Μέντες που βρέθηκε στην Αθήνα τα τελευταία 24ωρα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Πορτογάλο τεχνικό και τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Δεύτερον η σχέση που έχει ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς επί των ημερών του 64χρονου κόουτς αναδείχθηκε στην Πόρτο σε ηλικία 18 ετών για να πάρει στη συνέχεια μεταγραφή στην Αγγλία έναντι 30 εκατ. ευρώ.

Οι πράσινοι λοιπόν σκέφτονται να χτυπήσουν την πόρτα των Κόκκινων Διάβολων για να πάρουν τον 22χρονο (γεν. (3/4/1988) ως δανεικό τον Γενάρη , ποντάροντας και στο γεγονός ότι την φετινή χρονιά δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Άλεξ Φέργκιουσον (μόλις 3 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και συνολικά 6 σε όλες τις διοργανώσεις).