Πηγή: Sport24.gr

Ads

Ο πρόεδρος της Κονκόρντια Τσιάινα, Μιρτσέα Μινέα, με δηλώσεις του ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Φλορίν Γκάρντος. Επιμένουν οι Ιταλοί για Σάντος

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, φέρεται να βρίσκεται ο Φλορίν Γκάρντος. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται ως δανεικός στην Στεάουα Βουκουρεστίου από την Κονκόρτντια Τσιάινα, με τον πρόεδρο της τελευταίας, Μιρτσέα Μινέα να δηλώσει πως οι “πράσινοι” ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

“Η Λίβερπουλ και ο Παναθηναϊκός θα έχουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν. Τον παρακολουθούσαν αυτή την περίοδο και από όσα μπορώ να καταλάβω, είναι διατεθειμένες να δώσουν 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν” δήλωσε ο Μινέα.

Ads

Ο Γκάρντος είναι διεθνής με τις Ελπίδες της Ρουμανίας, έχει φέτος 17 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Στεάουα σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά η ομάδα του Βουκουρεστίου θα πρέπει να πληρώσει 200.000 προκειμένου να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, Ιταλικό δημοσίευμα κάνει και πάλι λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Φάμπιο Σάντος.

Η ιστοσελίδα “tuttomercatoweb”, κάνει λόγο για ενδεχόμενη μετακίνησή του αριστερού μπακ της Γκρέμιο στην Παιανία και μάλιστα αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, ενώ ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει μπει και στο στόχαστρο της Λάτσιο.