Την αποχώρηση του Μπουμσόνγκ περιμένουν στο τριφύλλι για να δώσουν την μάχη με ομάδες από την Ευρώπης ως το… Κατάρ για την απόκτηση του Παουλάο.

Ads

Ο Βραζιλιάνος Παουλάο φέρεται να είναι ο στόπερ στον οποίο έχει καταλήξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για να χτίσει πάνω του την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, ωστόσο η μάχη για την απόκτηση του είναι δύσκολη και προϋποθέτει την έξοδο του Μπουμσόνγκ.
 
Ο 29χρονιος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος στα τέλη του μήνα από την Μπράγκα και μπορεί να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του καθώς η φιναλίστ του Europa League δεν μπορεί να του δώσει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό από τις 300.000 ευρώ ετησίως που ήταν ως τώρα το συμβόλαιο του.

Όπως είναι λογικό, η καλή παρουσία του θηριώδη στόπερ (ύψος 1,89μ.) ειδικά στην Ευρώπη, έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων με την Μπεσίκτας, την Σεβίλλη και το Αμβόυργο να είναι ανάμεσα σε αυτούς. Την ίδια ώρα υπάρχουν και οι σειρήνες από το Κατάρ που καλούν τον Βραζιλιάνο.
 
Για να δώσει όμως την μάχη με όλους τους παραπάνω ο Παναθηναϊκός, πρέπει πρώτα να αποχωρήσει οριστικά από την Παιανία ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Η οικονομική κατάσταση στην ομάδα μόνο ως ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, γι’ αυτό και οι αγορές θα γίνουν αφού πρώτα υπάρξουν πωλήσεις.
 
Με την οριστική έξοδο λοιπόν από το τριφύλλι του Γάλλου, οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να φέρουν στη θέση του ένα ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε φέτος στην καταπληκτική πορεία της Μπράγκα στην Ευρώπη.

Πηγή: Sport24.gr

Ads