Ήδη μπήκαμε στο τελευταίο 15νθήμερο της μεταγραφικής περιόδου, μιας και την Τρίτη 31/8 λήγει η διορία, και στον Παναθηναϊκό δείχνουν να φορτσάρουν, τόσο για την απόκτηση φορ, με τον Κρίστιαν Νέμεθ να μοιάζει αυτή τη στιγμή «φαβορί» αλλά και για… αμυντικό, καθώς προέκυψε θέμα με τον Ντουγκλάο της Καβάλας!

Ads

«Δε θα έλεγε ‘όχι’ στον Παναθηναϊκό»

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο μάνατζερ του Ούγγρου φορ, Τίμπορ Πατάκι, ουσιαστικά «φωτογράφισε» τον Παναθηναϊκό ως την επόμενη ομάδα του πελάτη του.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε νέα επαφή με τη Λίβερπουλ, αφού θα μεταβώ στην Αγγλία. Τώρα βρίσκομαι στην Ουγγαρία. Θα πρέπει να περιμένουμε το ραντεβού για να δούμε τι θα συμβεί… Όπως σας είπα υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία, την Ολλανδία και από την Ελλάδα από τον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά ο Πατάκι.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τις βλέψεις του Νέμεθ, είπε: «Το ιδανικό θα ήταν να πήγαινε σε μια ομάδα που θα τον ήθελε πολύ ο προπονητής του και θα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ (…) Εννοείται ότι δεν θα έλεγε όχι στον Παναθηναϊκό, άλλωστε στην Ελλάδα δεν θα είχε πρόβλημα προσαρμογής μετά το περσινό πέρασμα του από την ΑΕΚ. Όμως πρέπει να δούμε όλες τις προτάσεις και τι ζητάει η Λίβερπουλ».

Ads

Μααζού και…;

Ο Πίτερ Οντεμβίγκι «χάθηκε», μιας και ο Νιγηριανός φορ που είχε προταθεί, πήγε στη Γουέστ Μπρομ και πλέον ο Μούσα Μααζού παραμένει μία από τις εναλλακτικές του Παναθηναϊκού, δίχως να φαίνεται κάποιο άλλο όνομα στον ορίζοντα.

Ο 22χρονος φορ παραμένει ακριβός για αγορά (η ρήτρα του είναι 6 εκ. ευρώ) και υφίσταται βέβαια μόνο θέμα δανεισμού. Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν «παίζει» μόνος του αφού η ισπανική Χέρκουλες, η Μπορντό αλλά και η Φράιμπουργκ προσπαθούν να τον αποκτήσουν.

Οσον αφορά στον Γάλλο Κιταμπάλα, ο μάνατζερ του με δηλώσεις τόνισε πως ο παίκτης δεν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα, καθώς έχει προτάσεις και από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Κάτι τρέχει με Ντουγκλάο…

Οι επαφές με τους ανθρώπους της Καβάλας για τον δανεισμό του Γκαλίνοβιτς τελικά ίσως… έκρυβαν και άλλες συζητήσεις καθώς λέγεται ότι από τον Παναθηναϊκό ρώτησαν για τον Ντουγκλάο.

Επισήμως, στον Παναθηναϊκό αρνούνται το σενάριο, αν και φήμες λένε ότι ο Μπιέρσμιρ ίσως φύγει δανεικός, οπότε στη θέση του θα έρθει ο Ντουγκλάο.

Το βέβαιο είναι ότι ο παίκτης αρέσει στους πράσινους και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση τον Ιανουάριο, αφού συν τοις άλλοις τώρα δεν υπάρχει θέση ξένου, μέχρι τουλάχιστον να φύγουν ένας εκ των Γκάμπριελ ή Μουν.

«Τελειώνουν» με Κλέιτον, Γκάμπριελ και Μάντζιο

Στο άλλο «καυτό» θέμα, αυτό των αποχωρήσεων, στον Παναθηναϊκό περιμένουν τη νέα πρόταση της Σεν Γκάλεν για τον Κλέιτον, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως για τον 27χρονο μέσο ενδιαφέρεται και άλλη ελβετική ομάδα.

Ο Γκάμπριελ δίνει μάχη με το χρόνο ώστε η Γκρέμιο να προλάβει να ολοκληρώσει τον δανεισμό του, με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει το μισό του συμβόλαιο (275.000).

Οσον αφορά στον Μάντζιο, είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Λέστερ και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα γίνει το «ντιλ». Τέλος, καμία εξέλιξη δεν υπάρχει με τον Μελίσση που ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό.

Πηγή: www.sportdog.gr