Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για τον πέμπτο “τελικό” (25/04)  με την Μπαρτσελόνα στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”. Παρουσία Δημήτρη Γιαννακόπουλου η προπόνηση του “τριφυλλιού”. 

Ads
 
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου αύριο (25/04) θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
 
Οι “πράσινοι” έκαναν την προπόνηση τους (ξεκίνησε στις 21:30) στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”, με τον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεση του.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρης λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Παναθηναϊκού έκανε διαδοχικά εύστοχα σουτάκια, δείχνοντας πώς δεν ξέχασε την τέχνη του!

Να προσθέσουμε πώς ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού”, Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το αυριανό (25/04) κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπου και θα κριθεί το “εισιτήριο” για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Ads

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προπονήθηκε 2,5 ώρες νωρίτερα. Ο κόουτς των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ πήρε την απόφαση να μεταφέρει τους παίκτες του σε ξενοδοχείο, ώστε να μείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι τον αγώνα με τους “πράσινους”.

Πηγή: sport 24