Απίστευτο κι όμως…. αληθινό. Η καταρχήν συμφωνία των μάνατζερ του Μίτσελ με την Μπέρμιγχαμ κατέρρευσε μέσα σε λίγες ώρες και όλα ξεκινούν από την αρχή. Δεν θα κάνει μεγάλη υπομονή ακόμη η Ένωση. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας όλα έδειχναν πως η Μπέρμιγχαμ είπε το πολυπόθητο “ναι” και ο Μίτσελ αναμενόταν στην Ελλάδα την Τρίτη για να τελειώσει αυτό το πολύκροτο σήριαλ. Κάποιες λεπτομέρειες όμως χάλασαν για πολλοστή φορά τον δανεισμό του 25χρονου μέσου και όλα πλέον είναι στον… αέρα.

Ads

Αυτή η εξέλιξη βέβαια δεν εντυπωσίασε, αφού ακόμα και όταν υπήρχε η βεβαιότητα πως ο Μίτσελ θα είναι παίκτης της ΑΕΚ, υπήρχε το ενδεχόμενο για ακόμα ένα “πρόβλημα” της τελευταίας στιγμής.

Πλέον στην ΑΕΚ λένε πως δεν θα περιμένουν πολύ ακόμα την Μπέρμιγχαμ και “απειλούν” με τελεσίγραφο του Άγγλους που έχουν διάθεση για παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει κουράσει αλλά εκτός από αυτό έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην Ένωση καθώς δεν μπορεί να συνεχίσει με τον προγραμματισμό της στο μεταγραφικό παζάρι.

Ads

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει πολύ τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει η ΑΕΚ να… παρακαλάει για τον δανεισμό ενός ποδοσφαιριστή τον οποίο μάλιστα θέλει να δώσει η ομάδα του!

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Μίτσελ θέλει να έρθει στην Ελλάδα και την Ένωση, ενώ η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τα έχει βρει εδώ και καιρό με τον παίκτη.

Πηγή: sport 24