Ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου που λέει ότι “όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου, το πληρώνεις”, επιβεβαιώθηκε στην Τρίπολη με τον Αστέρα να χάνει κλασικές ευκαιρίες και την Κέρκυρα να … παίρνει νίκη-χρυσάφι με 2-0 και να φτάνει στους 30 βαθμούς. Τα έκανε… μπάχαλο ο διαιτητής Κωνσταντινέας στη φάση του πέναλτι!

Ads

Το ματς κυλούσε με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή των κινήσεων, να πιέζει συνεχώς για το γκολ, να έχει δύο χαμένα τετ α τετ με τους Ουντότζι και Μπαστία και την Κέρκυρα τελικά να παίρνει τη νίκη με 2-0.

Το σκορ άνοιξε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Επστάιν, αλλά νωρίτερα ο Κωνσταντινέας μπέρδεψε και τον… εαυτό του με τις κινήσεις του. Αρχικά σηκώνει την κίτρινη στον Ντεγκρά για πέναλτι, αλλά στη συνέχεια αποβάλλει και τον Ιωάννου με δεύτερη κίτρινη. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γράψει στο φύλλο αγώνα. Για να μας λυθεί κάθε απορία!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης):
Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Άλβες Μαρσέλο (71′ Φρανκού) , Καρέρα (46′ Φορτούνης), Ουντότζι (65′ Ροζέριο), Αρσενίεβιτς, Παπάζογλου

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς):
Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Μαϊστόροβιτς, Στολτίδης, Κοντοδήμος, Μαζνόβ (58′ Καλαντζής), Γκουστάβο, Επστάιν (80′ Τσίγκας), Γραμμόζης, Ιωάννου, Μακρής (74′ Χαμπλ)

Καβάλα – Πανσερραϊκός 0-0

Σε ένα από τα χειρότερα ματς της φετινής σεζόν Καβάλα και Πανσερραϊκός έμειναν στο 0-0, με τους Αργοναύτες να χάνουν βαθμούς στην προσπάθεια τους να μπουν στα πλέι οφ.

Ads

Το παιχνίδι ήταν τραγικό και χωρίς φάσεις με την Καβάλα να πατάει καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως να μην μπορεί να σκοράρει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε ένα μέτριο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να σκοράρουν κυρίως με σέντρες.

Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πέρτζελ (Σιόντης 81), Ντουγκλάο, Θεοδωρέλης, Χργκοβιτς, Ντιέ, Καρντόσο, Ονουάτσι (Ογκμπέτσε 63), Αμπντούν, Ρίος (Περεϊρίνια 68), Νικουλάε.

Πανσερραϊκός (Βούκοτιτς): Φερνάντες, Αμο, Μαβενέ, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Κις, Λεοζίνιο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (Κάστρο 59), Πάρκερ, Νταλέ (Σίσνιτς 81).