Η ΑΕΚ, αν και πάλεψε επί 90 λεπτά, ηττήθηκε τελικά με 1-0 από τον Ατρόμητο και αποχαιρέτησε και μαθηματικά την πρώτη κατηγορία. Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες της Ένωσης.

Ads

Το παιχνίδι είχε τεράστιο ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, καθώς με νίκη, υπό προϋποθέσεις, μπορούσε να πιέσει τις καταστάσεις στην Εφέσεων της ΕΠΟ.

Τελικά η Ένωση αν και πάλεψε, ανορθόδοξα είναι η αλήθεια, γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα με το γκολ του Γιαννούλη. Συγκλονιστικές στιγμές στο τέλος με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να ξεσπούν σε κλάματα.

Ματς δίχως αύριο στο Περιστέρι με τον Ευρωπαίο Ατρόμητο να φιλοξενεί την ΑΕΚ που έπαιζε για την επιβίωση της, για την ιστορία της και το μέλλον της.
 
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέρασε χωρίς φάση για καμία από τις δύο ομάδες. Από δύο στημένες φάσεις για Ατρόμητο και ΑΕΚ, με την μπάλα όμως να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
 
Στα μισά του ημιχρόνου και το πάθος ήταν το κύριο συστατικό για την ΑΕΚ που πίεζε σε όλο το γήπεδο, χωρίς να χάνουν τις θέσεις τους οι παίκτες του Δέλλα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Ads

*Πηγή: sport24.gr