Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής για τον Γενάρη, αφού όπως όλα δείχνουν ο Έρικ Γέντρισεκ θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Σάλκε.

Ads

Από την Γερμανία και τη Σάλκε ακουγόταν το τελευταίο διάστημα πως θα «ψωνίσουν» οι πράσινοι και απ’ ότι φαίνεται το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε.

Τόσο από την Γερμανία όσο και από την Ελλάδα βγαίνει προς τα έξω πως ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα για την απόκτηση του Έρικ Γέντρισεκ.

Μπορεί διοικητικά ο Παναθηναϊκός να βιώνει τη μία αποχώρηση μετά την άλλη, σε μεταγραφικό επίπεδο ωστόσο φαίνεται πως έχει γίνει προεργασία η οποία δεν θα πάει χαμένη.

Ads

Ο Παναθηναϊκός εξέταζε εδώ και καιρό την περίπτωση του 24χρονου άσου της Σάλκε Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος δεν μπόρεσε να παίξει στον Γερμανικό σύλλογο από τη στιγμή που στη θέση του υπάρχουν παίκτες όπως ο Ραούλ και ο Χούντελαρ.

Έτσι λοιπόν οι πράσινοι έκαναν το μπάσιμο και ζήτησαν τον δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του Σλοβάκου επιθετικού από την Σάλκε, που έκανε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού.

Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι καθόλου αρνητικός και έτσι αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Το μόνο που απομένει είναι κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, που από αυτές θα εξαρτηθεί το αν θα έχουμε ευτυχή κατάληξη.

Τέλος δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον μέσο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Άντρες Ριναούντο, ο οποίος έχει στην κατοχή του ιταλικού διαβατήριο.

Βέβαια ο 23χρονος άσος είναι από τις πολλές περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στους πράσινους και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε για το αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον.

Πηγή: sport24.gr