Σε πολύ αυστηρό ύφος μίλησε χθες στη συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό ο Νικόλας Πατέρας.

Ads

«Όλοι κρίνονται»

«Τα ψέματα τελείωσαν. Δεν είναι Παναθηναϊκός αυτό που είδα με την ΑΕΚ. Όλοι κρίνονται από εδώ και πέρα και πρέπει να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας», ήταν το αρχικό μήνυμα του προέδρου του «τριφυλλιού» στη δίωρη συνάντηση που είχε με τον Κώστα Αντωνίου, τον Κάρλος Φρέιτας και τον Νίκο Νιόπλια.

«Άλλαξέ το»

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» απευθυνόμενος ειδικά στον Νίκο Νιόπλια, είπε: «Νίκο, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά διόρθωσε τα λάθη που έχουν γίνει. Θέλω να δω και πάλι την ομάδα που έβλεπα πέρυσι. Την πρωταθλήτρια. Αυτό που βλέπω δεν είναι ομάδα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήμουν έτοιμος να κλείσω την τηλεόραση!».

Ads

«Τρομερή χαλάρωση»

Βεβαίως, ο Νικόλας Πατέρας έριξε ευθύνες και στους παίκτες, λέγοντας: «Η εικόνα της ομάδας με την ΑΕΚ ήταν απαράδεκτη. Είδα τρομερή χαλάρωση κι έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας. Η ΑΕΚ έπαιζε με τα δεύτερα και μας πήρε μόνο με το πάθος. Οι δικοί μας, που είναι και ακριβοπληρωμένοι, περπατούσαν!».

Στη συνέχεια έστειλε ξανά μήνυμα απευθυνόμενος και στους τρεις: «Σφίξτε τα λουριά, πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να είναι Παναθηναϊκός. Τέρμα οι δικαιολογίες».

Και κατέληξε: «Συνεχίζουμε μαζί ενωμένοι. Να γυρίσουμε την κατάσταση και να περάσουμε πάλι πρώτοι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

«Δεν τον πίστευα»

Από τη μεριά του, ο Νίκος Νιόπλιας συμφώνησε ότι η εικόνα της ομάδας ήταν απαράδεκτη. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε ότι δεν πίστευε στην απόδοση που είχαν κάποιοι παίκτες, από τους οποίους περίμενε πολλά περισσότερα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις πολλές απουσίες πρωτοκλασάτων παικτών (Λέτο, Νίνης, Γκοβού).

Σκέψεις για εκκαθαρίσεις

Στο μεταξύ, στη διοίκηση υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την απόδοση κάποιων παικτών. Έτσι, σε περίπτωση που οι «πράσινοι» μείνουν κι άλλο πίσω στη βαθμολογία είναι πολύ πιθανό να γίνουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και να αποχωρήσουν κάποιες παίκτες, οι οποίοι θα κριθούν ανεπαρκείς.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν ήδη για έναν αριστεροπόδαρο χαφ (τον περίφημο box to box που είχε ζητήσει ο Νιόπλιας από το καλοκαίρι), ενώ δεν αποκλείεται και η απόκτηση ενός επιθετικού για να πλαισιώσει Σισέ και Πετρόπουλο.

Κουβέντα για Κλέιτον, «Ρούκα», Γκάμπριελ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή κουβέντα όταν ο Νίκος Νιόπλιας είπε ότι δεν έχει λύσεις στον πάγκο για τα χαφ και την επίθεση, τότε άκουσε τον Νικόλα Πατέρα και τον Κώστα Αντωνίου να αναφέρονται στις αποχωρήσεις των Κλέιτον, Ρουκάβινα και Γκάμπριελ το καλοκαίρι.

«Δεν υπήρχε λόγος να φύγουν αυτοί οι παίκτες το καλοκαίρι. Και εσύ, Νίκο, δεν έπρεπε να συμφωνήσεις. Τώρα θα μας βοηθούσαν», του είπαν με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να απαντά ότι δεν μπορούσε να αλλάξει τη γνώμη της διοίκησης.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα τον Γενάρη προκειμένου να επιστρέψει κάποιος εκ των Κλέιτον, Γκάμπριελ που είναι δανεικοί.

Πηγή: sportdog.gr