Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ads

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ήταν προσωπική επιλογή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη και εκλέχθηκε με 15 ψήφους υπέρ και πέντε λευκά από το ΔΣ της ΠΑΕ. Ωστόσο ο νέος πρόεδρος χαίρει της εκτίμησης και του Παύλου Γιανακόπουλου, με τον οποίο τους συνδέει προσωπική φιλία.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για εξυγίανση του ποδοσφαίρου και σημείωσε ότι για να συνεχίσει η ομάδα τις επιτυχίες χρειάζεται «συλλογικότητα και ενότητα».

«Σε μια εποχή όπως η σημερινή, όπου όλα πλέον πρέπει να αλλάξουν, η εξυγίανση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου είναι συμβολή στη γενικότερη αναδημιουργία της χώρας και έτσι εκλαμβάνω την πρόταση. Και η πρόταση έχει αυτό ακριβώς το νόημα και αποτελεί αυτή τη δέσμευση. Στον Παναθηναϊκό κανείς δεν περισσεύει. Η συλλογικότητα και η ενότητα είναι προϋπόθεση για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε όλους τους τομείς. Με ιδιαίτερη συναίσθηση ευθύνης θέλω να διατυπώσω την άποψη ότι οι επιτυχίες που είχε ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο και σε αθλητικό επίπεδο πρέπει να συνεχιστούν με συλλογική προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Εγώ είμαι στη διάθεση όλων με καθημερινή συμβολή. Ο Παναθηναϊκός είναι το σωματείο που θα κάνει τη διαφορά παντού. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να βλέπουν και να χαίρονται μια τέτοια ομάδα», δήλωσε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ads

Παράλληλα, σημείωσε ότι «χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και υπολογίζω ότι θα είναι όσο το δυνατόν συντομότερος, χάρη στους άξιους συνεργάτες, που είναι έτοιμοι για όλες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν».

«Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν μια ομάδα με κύρος που να εμπνέει τον σεβασμό και να δίνει τη χαρά ενός αξιοκρατικού ποδοσφαίρου και αξιόπιστου και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συμβάλουμε», κατέληξε.

φωτό: Sportdog.gr