Με σκοπό να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαραντόνα για το Μουντιάλ ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Χέσους Ντάτολο, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην «Ole».

Ads

«Ο λόγος είναι ότι θέλω να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο για να είμαι 100% στο Μουντιάλ. Θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση και στην Ιταλία δεν θα είχα πολλές ευκαιρίες. Όσες φορές, ωστόσο με επέλεξε ο προπονητής μου να αγωνιστώ έδειξαν ότι βρισκόμουν σε καλό επίπεδο», ήταν τα λόγια του.

«Δική μου απόφαση»

Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν κάποιος τον παρότρυνε για να αλλάξει ομάδα και ο ίδιος είπε: «Όχι αυτό ήταν καθαρά προσωπική μου απόφαση. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο για μέσα για να βρεθώ στο Μουντιάλ. Πέρα απ’ αυτό ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικεί το πρωτάθλημα».

Ads

Όσο για το αν έχει πιθανότητες να κληθεί από τον Μαραντόνα, απάντησε: «Ξέρω ότι δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στον κόσμο σε αυτή την θέση με τα δικά μου χαρακτηριστικά και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα για να βρεθώ στο Μουντιάλ», επισήμανε ο Αργεντινός άσος.

Πηγή: sportdog