Στο «στόχαστρο» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχει μπει ο Γιώργος Τζαβέλλας του Πανιωνίου.

Ads

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, με τις 11 ασίστ στο πρωτάθλημα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο «αιωνίων», οι οποίοι προτίθενται να κινηθούν για την απόκτησή του.

Φουλάρουν οι «ερυθρόλευκοι»

Σύμφωνα με χθεσινή έντονη φημολογία, οι «ερυθρόλευκοι» βλέποντας τον Παναθηναϊκό να «φλερτάρει» με τον διεθνή παίκτη αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες προκειμένου να «κλείσουν» τον παίκτη.

Ads

Μάλιστα, δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει την κίνησή του για τον αμυντικό των «κυανέρυθρων» ακόμη και εντός της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να προλάβει καταστάσεις.

Αρέσει στον Νιόπλια

Στο «πράσινο» στρατόπεδο ο παίκτης έχει μπει στη λίστα εδώ και καιρό και όπως έχουμε επισημάνει αρέσει πολύ στον Νίκο Νιόλια, ο οποίος παρουσιάζεται να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ανέφεραν μέσα στην εβδομάδα ότι είναι μια μεταγραφή που μπορεί να κλείσει για το «τριφύλλι» πριν από τις διοικητικές εξελίξεις του καλοκαιριού.

Ο παίκτης θεωρείται από τους «πράσινους» ιδιαιτέρως ταλαντούχος και επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να αποκτηθεί για να κάνει δίδυμο με τον Σπυρόπουλο τη νέα χρονιά.

Η ρήτρα

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο παίκτης μπορεί να δένεται με συμβόλαιο ακόμη δύο χρόνων με τον Πανιώνιο αλλά έχει σε αυτό ρήτρα ύψους 1,3 εκ. ευρώ. Όποιος πληρώσει αυτό το ποσό (συν 200 χιλ. ευρώ στην πρώην ομάδα του, την Κέρκυρα) θα μπορεί να τον κάνει δικό του.

Όπως με Σπυρόπουλο

Η περίπτωση του Τζαβέλλα θυμίζει στα σίγουρα αυτή του Σπυρόπουλου, όταν πριν τρία χρόνια οι δύο «αιώνιοι» είχαν μονομαχήσει για να αποκτήσουν πάλι έναν αριστερό μπακ και πάλι από τον Πανιώνιο! Τότε ο παίκτης φερόταν να ήταν μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, αλλά κατέληξε την τελευταία στιγμή στον Παναθηναϊκό.

Οι Γερμανοί

Οι δύο «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, δεν είναι μόνοι τους στο παιχνίδι της απόκτησης του 23χρονου αμυντικού. Όπως ο sportdog σας ενημέρωσε χθες, άνθρωποι της Κολωνίας αναμένονται στη Νέα Σμύρνη στις 11 του Απρίλη για να παρακολουθήσουν τον Τζαβέλλα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Τι θέλει;

Άγνωστο παραμένει ποια είναι η επιθυμία του παίκτη. Αν θέλει, δηλαδή, να πάρει μεταγραφή και δη σε ποια ομάδα. Πάντως, πριν λίγες μέρες δήλωσε πως είναι καλά στον Πανιώνιο και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο.

«Δεν έχω κάποια πληροφόρηση. Αυτά τα ξέρει ο κύριος Τσακίρης. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι το 2012 και νιώθω πολύ καλά στον Πανιώνιο», είχε τονίσει στην κάμερα του «ΣΚΑΪ».

Πηγή: https://www.sportdog.gr/