Το “Ολντ Τράφορντ” ανοίγει τις πύλες του για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στην ρεβάνς για την φάση των “16” του Champions League.

Ads

Το πρώτο ματς στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με 1-1, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο επισκέπτεται το “θέατρο τον ονείρων” μετά την πώλησή του στην “βασίλισσα”, στην ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών (94.000.000 ευρώ).

Στο άλλο ματς της Τρίτης, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί στο “Westfalenstadion” την Σαχτάρ, έχοντας μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-2 στο Ντόνετσκ.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τα αγωνιστικά νέα και τις πιθανές συνθέσεις…
 

Ads

image
 

Μάντσεστερ Γ. – Ρεάλ (21:45)

 
Γήπεδο: “Ολντ Τράφορντ”, Μάντσεστερ
Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Ο Ίκερ Κασίγιας ταξίδεψε στην Αγγλία, αλλά μάλλον δεν θα είναι ούτε στον πάγκο, ενώ επέστρεψε ο Μαρσέλο, όμως φαβορί για να ξεκινήσει αριστερά στην άμυνα της Ρεάλ είναι ο Φάμπιο Κοεντράο.

Αρμπελόα, Κεντίρα, Ντι Μαρία, Μεσούτ Εζίλ και Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψουν στην 11άδα, καθώς ο Ζοζέ Μοουρίνιο τους ξεκούρασε στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (κάποιοι έπαιξαν απλά ως αλλαγή).

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχασε λόγω τραυματισμού τον Φιλ Τζόουνς και ο Κλέβερλι αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο δίπλα στον Κάρικ.

Ο Βίντιτς έπαιξε στο τελευταίο ματς, αλλά μάλλον δεν θα είναι στην 11άδα, νοκ-άουτ είναι ο Σκόουλς, ενώ αν αγωνιστεί ο Ράιαν Γκιγκς θα φτάσει τις 1000 συμμετοχές στην καριέρα του.

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Καγκάουα, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι.

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ, Ντι Μαρία, Κρ. Ρονάλντο, Ιγκουαΐν.

 
Ο Φιλ Τζόουνς ήταν εξαιρετικός στο 1ο ματς, αλλά χάνει την ρεβάνς…

image
 
 

Ντόρτμουντ – Σαχτάρ (21:45)

 
Γήπεδο: “Westfalenstadion”, Ντόρτμουντ
Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως η συμμετοχή του Χούμελς είναι αμφίβολη, έτσι αν δεν τα καταφέρει στο κέντρο της άμυνας της Ντόρτμουντ μαζί με τον Φελίπε Σαντάνα θα παίξει ο Σούμποτιτς.

Άλλα προβλήματα δεν έχουν οι Γερμανοί, όπως προβλήματα δεν έχει και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, οποίος αναμένεται να παρατάξει την ίδια 11άδα με το 1ο ματς, με μία ίσως αλλαγή, τον Κούτσερ στο κέντρο της άμυνας αντί του Τσιγκρίνσκι.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Φελίπε Σαντάνα, Σμέλτσερ, Γκιουντογάν, Κελ, Μπλαστσικόβσκι, Γκέτσε, Ρόις, Λεβαντόβσκι.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατς, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Τάισον, Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο.
 

image
 
 

Οι ρεβάνς των 16:

 
Τρίτη 05/03
Ντόρτμουντ – Σαχτάρ [2-2]
Ρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [1-1]
 
Τετάρτη 06/03
Γιουβέντους – Σέλτικ [3-0]
Παρί Σεν-Ζερμέν – Βαλένθια [2-1]
 
Τρίτη 12/03
Σάλκε – Γαλατάσαράι [1-1]
Μπαρτσελόνα – Μίλαν [0-2]
 
Τετάρτη 13/03
Μάλαγα – Πόρτο [0-1]
Μπάγερν – Άρσεναλ [3-1]

 

Πηγή: sport 24