Ολοκληρώθηκε η περίπου δίωρη συνάντηση κορυφής που έλαβε χώρα στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι.

Ads

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος, Νικόλας Πατέρας, ο Κώστας Αντωνίου, ο Κάρλος Φρέιτας και -φυσικά- ο Νίκος Νιόπλιας.

Οι πρώτες πληροφορίες από τη συνάντηση αναφέρουν ότι η ομάδα συνεχίζει ενωμένη ενόψει της δύσκολης συνέχειας με τον Κοζανίτη τεχνικό στον πάγκο της.

Εξάλλου, το Σάββατο είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το σύνθημα που δόθηκε είναι ότι περιμένει πολλή δουλειά την ομάδα για να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη στο κρισιμότατο ματς με τους Πειραιώτες.

Ads

Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν τα αίτια της αγωνιστικής κάμψης της ομάδας και ο Νικόλας Πατέρας παρουσιάζεται να προέτρεψε τον Νίκο Νιόπλια να τα δώσει όλα για να ανατρέψει την κατάσταση αρχής γενομένης από το ντέρμπι του Σαββάτου. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» με τη σειρά του εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να αλλάξει πρόσωπο.

Περισσότερα από τη συνάντηση στον Παναθηναϊκό δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο αυτό που προκύπτει σίγουρα είναι ότι δεν τίθεται θέμα Νιόπλια -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- παρά τις φήμες που υπάρχουν περί αντικατάστασης του Έλληνα τεχνικού.

Βεβαίως, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα στο ντέρμπι είναι αρνητικό τότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί…

«Δεν είχατε πλάνο»!

Όπως σας ενημέρωσε ο sportdog με προηγούμενο ρεπορτάζ, νωρίτερα στην προπόνηση ο Νίκος Νιόπλιας είπε στους παίκτες του ότι «δεν είχαν πλάνο» στο παιχνίδι τους κόντρα στην ΑΕΚ και πως έκαναν πολλά αβίαστα λάθη. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Γκοβού σε κανονικό πρόγραμμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αγώνα δρόμου θα κάνει ο Λέτο.

Μιλάει στους παίκτες

Στο μεταξύ, ο Νικόλας Πατέρας αναμένεται μέσα στις προσεχείς μέρες (είτε πριν, είτε μετά το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης στην Κοζάνη) να μιλήσει στους παίκτες και να τους «ταρακουνήσει» ενόψει του ντέρμπι.