Πηγή: Sport24.gr

Ο Άρης αντιμετωπίζει το βράδυ (22:05) την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, παίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση.

Ads

O Έκτορ Ραούλ Κούπερ προτίθεται να παρατάξει κόντρα στην Ατλέτικο το γνώριμό του 4-4-2 με τον Μιχάλη Σηφάκη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η ενδεκάδα με δύο το πολύ τρεις εξαιρέσεις της να είναι η ίδια με αυτή της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League. Εκεί όπου ο Άρης με χρυσό σκόρερ του τον Φρανσίσκο Χαβίτο επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είναι επόμενο οι ποδοσφαιριστές του αλλά και ο Κούπερ να θέλουνε να το χρησιμοποιήσουν ως οδηγό για σήμερα.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης θα παίξει σε σημαντικό βαθμό το τελευταίο του χαρτί για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του φετινού Europa League έχοντας περίπου 3.000 οπαδούς στο πλευρό. Και γνωρίζει πολύ καλά ότι απέναντί του θα έχει να αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου την οποία απέδειξε στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» πως ναι μεν την σεβάστηκε αλλά σε καμία περίπτωση δεν την φοβήθηκε. Και αυτό θα πρέπει να επαναλάβει.

Ads

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης με τον Λαζαρίδη και τον Οριόλ να καλύπτει το κενό του Γκιάρο ως κεντρικό δίδυμο έχοντας στα δεξιά τους τον Βανγκέλι και στα αριστερά τους τον Μίσελ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής λογικά θα επιλεγεί ο Ναφτί με τον Τόχα αν και ο Πρίττας μπόρεσε να προλάβει να δώσει το παρών στην αποστολή.

Αντί του Κάλβο στα αριστερά τους αναμένεται να είναι ο Μενδρινός όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» και στα δεξιά τους ο Χαβίτο. Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο το προβάδισμα φαίνεται να έχουνε οι Κόκε και Τσέζαρεκ εκτός και αν προτιμηθεί να ξεκινήσει και πάλι ο Ρουίς.

Κι όσο για τον Κάλβο; Τα γραφόμενά του στην ιστοσελίδα του στο Facebook δεν αποκλείεται να φέρουνε τις δύο πλευρές στα άκρα. Ο Ισπανός από το μεσημέρι της Κυριακής, πριν δηλαδή από την σέντρα του δεύτερου μέρους του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, είχε γράψει: «Είμαι κουρασμένος να είμαι εδώ», και ακόμη δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι στις 20 Δεκεμβρίου πρόκειται να αναχωρήσει για την Βαρκελώνη.