Πηγή: Sport24.gr

Ads

Το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει να απασχολεί ομάδες στην Ευρώπη με την Γαλατασαράι να βάζει αυτή τη φορά στο στόχαστρο της τον Γάλλο. Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ όσο συνεχίζει να “πυροβολεί” σε κάθε αγώνα της Superleague τόσο αυξάνονται οι “μνηστήρες” που θέλουν άμεσα να βάλουν το επιθετικό όπλο του Παναθηναϊκού στο ρόστερ τους. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον δεν έρχεται από την Αγγλία, αλλά από την γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα την Γαλατασαράι.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, στέλεχος της ομάδας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Σισέ και να δει αν οι προθέσεις του είναι θετικές στο να μεταγραφεί στην Γαλατά. Αν ο Γάλλος πει το “ναι”, τότε οι Τούρκοι ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό που θα φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ads

Βέβαια τα ρεπορτάζ από τη γείτονα χώρα αναφέρουν για τη ρήτρα που έχει ο Σισέ και η οποία βρίσκεται στα διπλάσια χρήματα (14 εκατομμύρια ευρώ), ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της ομάδα στο να ονειρεύονται τον Σισέ με τα χρώματα της Γαλατασαράι.

Επιμένουν στην Αργεντινή για Λέτο

Πριν δυο ημέρες η “Ole” έγραψε πως ο Σεμπαστιάν Λέτο είναι στο στόχαστρο της Μπόκα Τζούνιορς. Την είδηση επιβεβαίωσαν σήμερα και ραδιοφωνικοί σταθμοί της πατρίδας του αριστερού εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ωστόσο τονίζουν ότι προτεραιότητα για τον τεχνικό της ομάδας Χούλιο Φαλσιόνι, αποτελεί ο Ερβίτι.