Δύο μέρες προθεσμία στον ΟΦΗ για να αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια και να ενημερώσει με επίσημα έγγραφο του στην Ομοσπονδία, αποφάσισε να δώσει το Δ.Σ της ΕΠΟ.

Ads

Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας αποφάσισε να δώσει 48ωρη προθεσιμία στον ΟΦΗ για να αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια. Οι Κρητικοί είχαν γνωστοποιήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι σκοπεύουν να αποσύρουν την προσφυγή τους, ωστόσο η ομοσπονδία περιμένει κάτι τέτοιο να γίνει και επίσημα με έγγραφο προς την ΕΠΟ.

Παράλληλα στο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε η ΕΠΟ να υποβάλει αίτημα στην FIFA για την παράταση της αγωνιστικής περιόδου έως το τέλος του μήνα προκειμένου να διεξαχθούν τα πλέι οφ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Αναφορικά εξάλλου με το θέμα που έχει προκύψει με τα Τρίκαλα, η υπόθεση των οποίων εκδικάστηκε την Τετάρτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2, αποφασίστηκε ότι αν η ομάδα της Θεσσαλίας δεν συμμετέχει στα πλέι οφ, τη θέση της θα πάρει η επόμενη ομάδα στην βαθμολογία, δηλαδή ο Διαγόρας. Εξάλλου υπάρχει πρόταση από τη Ένωση Football League και Football League 2 να διεξαχθούν τα πλέι οφ σε δύο γήπεδα στην Αθήνα.

Ads

Στο μεταξύ, τη θέση του Θόδωρου Κουρίδη εξάλλου στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών όπως αποφασίστηκε θα πάρει ο Βασίλης Σαράκης.

Πηγή: sport 24