Επεισόδια μικρής κλίμακας διαδραματίστηκαν έξω από το Καλλιμάρμαρο, επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου, όταν περίπου 60 άτομα, χωρίς να φορούν διακριτικά, επιτέθηκαν με πέτρες κι άλλα αντικείμενα σε τέσσερα πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς της Μαρσέιγ.

Ads

 

Διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε στο σημείο, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να συνεχιστούν ανάμεσα στους ταραξίες και τις αστυνομικές δυνάμεις.

 

Οι συμπλοκές είχαν ως άμεση συνέπεια τη μικρή διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος του Καλλιμάρμαρου. Πληροφορίες θέλουν και μερίδα οπαδών της Μαρσέιγ να έχει πάρει μέρος στα επεισόδια,  η οποία αναχαιτίστηκε και αυτή από την Αστυνομία.

Ads

 

Για προβοκάτσια μιλούν στον Ολυμπιακό

 

Στον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι τα όσα έγιναν στο Καλλιμάρμαρο αποτελούν προβοκάτσια. Λένε μάλιστα ότι μεταξύ των οπαδών της Μαρσέιγ, ήταν και αντίστοιχοι της ΑΕΚ (σ.σ Σύνδεσμοι των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι), τους οποίους κατηγορούν ως υποκινητές των επεισοδίων.

 

Οι συμπλοκές δεν κράτησαν για πολύ, λόγω της ισχυρής αστυνομικής δύναμης που κατέφθασε. Η παρέμβαση συνοδεύτηκε από συλλήψεις 15 ατόμων.

 

Πηγή: sport24.gr