Επανακυκλοφορούν για το κοινό τα εισιτήρια των αγώνων της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2010, με απόφαση της ΦΙΦΑ.

Ads

Σύμφωνα με ανακοίνωση στη επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τα εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία το από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 7 Απριλίου 2010. Έτσι, ακόμα περισσότεροι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στη Νότια Αφρική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ελληνες φίλαθλοι που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση αγοράς εισιτηρίων μπορούν να το κάνουν ηλεκτρονικά, μέσω του σχετικού συνδέσμου που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ (www.epo.gr), είτε με υποβολή έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΠΟ, καθημερινά (πλην Σαββάτου και Κυριακής) από τις 11:00 έως τις 14:00.

Παράλληλα η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου ή όσοι έχουν τη μόνιμη κατοικία τους στην Ελλάδα. Τα εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά κατά σειρά προτεραιότητας και θα επιβεβαιώνονται εντός 48 ωρών για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις ή 10, περίπου, ημερών για τις έγγραφες αιτήσεις.

Ads

Όριο στην αγορά εισιτηρίων

Παράλληλα, κάθε φίλαθλος μπορεί να αποκτήσει μέχρι και τέσσερα (4) εισιτήρια ανά αγώνα. Τα εισιτήρια που θα αποκτηθούν με την ηλεκτρονική διαδικασία, θα εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα. Τα εισιτήρια που θα αποκτηθούν με την έντυπη διαδικασία, θα εξοφλούνται μέσω κατάθεσης του ενδιαφερομένου σε λογαριασμό της FIFA σε τράπεζα του εξωτερικού. Στην περίπτωση αυτή όλες οι σχετικές τραπεζικές προμήθειες βαρύνουν τον ενδιαφερόμενο.

Η προθεσμία για την έντυπη αίτηση

Ειδικά για όσους υποβάλουν έντυπη αίτηση, η καταληκτική ημερομηνία είναι η 2α Απριλίου. Σε περίπτωση επίσης που οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να υποβάλουν έντυπη αίτηση, θα πρέπει κατά την στιγμή της υποβολής να γνωρίζουν τόσο το δικό τους αριθμό διαβατηρίου, όσο και αυτούς των προσώπων που θα τους συνοδέψουν.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΠΟ στο email: [email protected]

Πηγή: https://www.sportdog.gr/