Το πρωτάθλημα όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει κανονικά την Παρασκευή με 14 ομάδες και στη συνέχεια θα προστεθούν οι υπόλοιπες δυο που θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ. Παρόλα αυτά την Παρασκευή θα παιχτεί ένα ακόμα επεισόδιο στις δικαστικές αίθουσες με τον Ηρακλή και τους Βόλο-Καβάλα να είναι στο προσκήνιο.

Ads

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα λοιπόν θα κάνουν αίτηση στο εφετείο Αθηνών, με σκοπό να παγώσουν την αντικατάσταση τους από το πρωτάθλημα μέχρι να βγει οριστική απόφαση. Αν συμβεί αυτό κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με την έναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο.

Την ίδια μέρα αναμένεται να βγει και η απόφαση για τον Ηρακλή που κατάφερε να πάρει προθεσμία μέχρι τις 12:30 για να καταθέσει υπόμνημα. Το βράδυ της ίδιας ημέρας η επιτροπή θα πάρει απόφαση κι αν αυτή είναι υπέρ του Γηραιού, τότε το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης είναι στον αέρα.

Τέλος, ΑΕΛ και Πανσερραϊκός θα καταθέσουν νέα προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, έχοντας στην κατοχή τους όλα τα στοιχεία και φυσικά το σκεπτικό των αποφάσεων.

Ads

Πηγή: sport 24