Γκολ που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Οντένσε, η επιθυμία του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, “πάμε για το διπλό” το σύνθημα του Μαρίνου. Με Γόντικα αναχώρησε η αποστολή για Δανία.

Ads

Οι “πράσινοι” αναχώρησαν στις 10:00 από το “Ελ. Βενιζέλος” με πτήση τσάρτερ για την Δανία όπου την Τρίτη το βράδυ (27/7, 21:00) θα αντιμετωπίσουν την Οντένσε με στόχο να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τόνισε μεταξύ άλλων πως οι “πράσινοι” θα πρέπει να σημειώσουν κάποιο γκολ που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Γάλλος δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ο Παναθηναϊκός και μέλημα του είναι να βοηθήσει την ομάδα.

Ads

“Αυτoί oι αγώνες είναι πάντα δύσκολοι. Είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους και για την ομάδα να πάμε εκεί και να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση” είπε αρχικά ο “Μπουμ”.

Για τα όσα ακούγονται περί αποχώρησής του αλλά και για τις προθέσεις του στο μέλλον ο αμυντικός του Παναθηναϊκού τόνισε: “Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Θέλω να δίνω τον καλύτερου μου εαυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε μία ημέρα, σε μία εβδομάδα σε ένα μήνα. Για την ώρα αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και το πρώτο μου μέλημα είναι να τον βοηθήσω”.

Σε ερώτηση πως ο Παναθηναϊκός περιμένει να εμφανιστούν οι Δανοί, ο Γάλλος άσος υποστήριξε: “Θα παίξει για να διεκδικήσει την νίκη αλλά και εμείς θα παίξουμε δυνατά για τη νίκη. Θέλουμε ένα γκολ ώστε να αποκτήσουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης”.

Τέλος, ρωτήθηκε αν το ματς κόντρα στην Οντένσε είναι το σημαντικότερο για φέτος παρόλο που είναι το πρώτο και ο Μπουμσόνγκ, απάντησε: “Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ξέρουμε ότι στο επόμενο γύρο τα πράγματα θα είναι ποιο δύσκολα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Πάμε για το “διπλό”

Με ένα πλατύ χαμόγελο και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια ο Στέργος Μαρίνος έδωσε το σύνθημα για το “διπλό” στην Δανία. Ο μέσος των “πράσινων” λίγο πριν αποχωρήσει μαζί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια και τόνισε:

“Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για ένα τέτοιο παιχνίδι. Πάμε για το “διπλό”.

Την αποστολή για το Οντένσε της Δανίας, ηγείται ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, ενώ μαζί του ήταν και οι Τεντζέρης και Σπηλιωτόπουλος στο παρθενικό του ταξίδι ως μέλος της διοικούσας επιτροπής.

Στις 18:30 η συνέντευξη του Φερέιρα

Το απόγευμα της Τρίτης (18:30) αναμένεται να μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση του “τριφυλλιού”.

Πηγή: sport 24