Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού έπειτα από ειδοποίηση του ΕΣΚΑΝ ότι o Κώστας Χριστοφιδέλης έχει υψηλό δείκτη απαγορευμένης ουσίας.

Ads

Ο διεθνής ακραίος υποβλήθηκε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ούρων στον πρώτο αγώνα με τον Άρη στη Γλυφάδα την περασμένη Δευτέρα και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα έχει υψηλά ποσοστά σε ορμόνη, η οποία συμπεριλαμβάνεται στις απαγορευμένες.

Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή που με τη σειρά της ενημέρωσε αργά χθες το βράδυ τον Παναθηναϊκό προκαλώντας σοκ στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κώστας Χριστοφιδέλης έχει κάνει χρήση ειδικών φαρμάκων την περίοδο που ήταν για πολύ καιρό τραυματίας λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στη μέση. Ωστόσο, και έτσι να είναι ο έμπειρος παίκτης έπρεπε να το είχε δηλώσει πριν υποβληθεί σε έλεγχο.

Ads

Δεν παίζει με Άρη

Αυτό που είναι σίγουρο, πάντως, είναι ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί εναντίον του Άρη στον σημερινό δεύτερο αγώνα των πλέι-οφ, που γίνεται το απόγευμα (5 μ.μ. Novasports 1) στην Θεσσαλονίκη στα Βασιλικά. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός προηγείται με 1-0 στις νίκες, καθώς είχε επικρατήσει με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα.

Εξάλλου, ο κανονισμός αναφέρει ότι μέχρι να εξεταστεί το δεύτερο δείγμα ο παίκτης δεν πρέπει να αγωνιστεί για να μην έχει συνέπειες η ομάδα του.

Σε περίπτωση που ο Στέλιος Καζάζης τον χρησιμοποιήσει, υπάρχει περίπτωση τιμωρίας του Παναθηναϊκού εάν και το δεύτερο δείγμα βγει θετικό. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση στο «πράσινο» στρατόπεδο να πάρουν αυτό το ρίσκο.

Χωρίς ακραίους

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πρόβλημα στους ακραίους. Στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψε ο Βασίλης Μηνούδης λόγω λουμπάγκο στη μέση με αποτέλεσμα διαθέσιμοι να είναι μόνο οι Σαμικά και Λάππας, με τον δεύτερο να προέρχεται από γαστρεντερίτιδα.


Πηγή: www.sportdog.gr