Η πρώτη αντίδραση της πλευράς Ανδρέα Βγενόπουλου-Νικόλα Πατέρα στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήρθε δια μέσω στόματος του πρώτου με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Με ανοικτή επιστολή του προς τον Νίκο Πατέρα και τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τους γνωστοποιεί ότι τους παραδίδει δωρεάν το 25% των μετοχών που κατέχει, γεγονός που σημαίνει ότι μαζί με τους μετόχους που είναι κοντά τους, θα αποκτήσουν το 50,8 των μετοχών άρα την πλειοψηφία στον Παναθηναϊκό.

Ads

Ο κ. Βγενόπουλος υποστηρίζει πως ορίσθηκε συνάντηση μεταξύ των τριών την προσεχή Τετάρτη, μη παραλείποντας να τονίσει πως «σε πρώτη φάση εγώ και ο Νίκος είμαστε θετικοί».

«Η επιστολή λέει κάποια πράγματα γενικά. Η πρώτη αντίδραση είναι ότι είμαστε απόλυτα θετικοί. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Βαρδινογιάννη. Έχουμε κλείσει ραντεβού την Τετάρτη και θα καθίσουμε την Τετάρτη να συζητήσουμε πώς θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Δυστυχώς αύριο κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν να μιλήσουμε.

Μπορούμε να μιλάμε για μια νέα εποχή. Με αιφνιδίασε η επιστολή. Εκτός απροόπτου μιλάμε για μια καινούρια μέρα για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να μην πέφτω έξω. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά. Στη συνέχεια θα μιλήσουμε λεπτομερέστατα. Προέχει το καλό του Παναθηναϊκού», δήλωσε χαρακτηρίστηκα ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ads