Ads

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Football League, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ, όπου η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε τη νίκη με 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 24ο λεπτό ο Τάσος Κυριάκος. Το παιχνίδι ήταν άκρως επεισοδιακό και κράτησε τρεις ώρες, καθώς διακόπηκε αφού οπαδός του ΠΑΣ μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βεζυρίδη.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς την τρίτη φορά διακόπηκε για μια ώρα. Αρχικά υπήρξαν δύο μικρές διακοπές (18′ και 27′), καθώς στο ταρτάν του Σταδίου υπήρχαν φίλαθλοι του ΠΑΣ και ο διαιτητής ζήτησε να αποχωρήσουν. Το παιχνίδι ξανάρχισε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οπαδός του ΠΑΣ εισήλθε στο γήπεδο και χτύπησε τον Τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βεζυρίδη. Στην εξέλιξη του επεισοδίου, ο Μπερτίν, έπιασε από τον λαιμό τον οπαδό, ο οποίος τελικά κατάφερε να ξεφύγει τόσο από τον παίκτη του ΟΦΗ, όσο και από την αστυνομία και ανέβηκε κανονικά στην εξέδρα. Έτσι, ο διαιτητής στο 46’ αποφάσισε να πάρει τους βοηθούς του και διέκοψε την αναμέτρηση.

Τελικά μετά από μια ώρα διακοπής, το ματς άρχισε κανονικά, με τον Βεζυρίδη να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και τον ΟΦΗ να συνεχίζει με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Μπερτίν, ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον οπαδό του ΠΑΣ.

Το φύλλο αγώνα πάντως, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι για την ιστορία αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα με τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ.

Ads