Μετά από 4 ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν ετοιμοπόλεμοι στις προπονήσεις και φουλάρουν για το Κύπελλο. Το παρών έδωσε και ο Αδαμίδης.

Ads

Με όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του, επέστρεψαν μετά από 4 ημέρες μακριά από τις προπονήσεις, όμως τώρα έχουν αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό τους το Κύπελλο.

Ο μεγάλος στόχος της Ένωσης είναι η κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου και κανείς στον “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο δεν θέλει ούτε να σκέφτεται, αρνητικό αποτέλεσμα.

Ads

Τα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές και τον Μάνολο Χιμένεθ είναι πολλά και επομένως η όρεξη δεν λείπει από τα Σπάτα, αφού άπαντες θέλουν την κούπα. Η προετοιμασία ξεκίνησε με τον Ισπανό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που του λύνει τα χέρια.

Στα Σπάτα πάντως βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, που μοίρασε ευχές λόγω της Ανάστασης, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: Sport24.gr