Αβέβαιο και πάλι το μέλλον του Ζίκο στον πάγκο του Ολυμπιακού, κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που δεν ήρθε η νίκη στην Καβάλα. Ακόμη και ο ίδιος ομολόγησε πως έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια.

Ads

Ο Ζίκο ρωτήθηκε για το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και πέταξε εκ νέου τον μπαλάκι στον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επιστρέφει προς το τέλος της εβδομάδας από τις ΗΠΑ, όμως, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να επισπευστούν.

Το κλίμα βάρυνε κι άλλο μετά τη νέα γκέλα και πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος μετρά ώρες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ο ίδιος πάντως, δεν έχει καμία διάθεση να παραιτηθεί, την ώρα που λέγεται πως ο Ολυμπιακός έχει σταντ μπάι τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για να αναλάβει τα ηνία μέχρι το καλοκαίρι.

Ζίκο: «Δεν κάνουν αυτά που λέω». «Αρμόδιος ο πρόεδρος»

Ads

Αν και ο κόσμος του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα κατηγορεί τον Ζίκο για τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας και φυσικά για την απόσταση των επτά βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος έριξε τις ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αφού ανέφερε πως οι παίκτες δεν κάνουν στο γήπεδο αυτά που τους λέει, μετά ανέλαβε και αυτός μέρος της ευθύνης ως προπονητής…

Όσον αφορά το θέμα της παραμονής του στον πάγκο, ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε με νόημα πως ο πρόεδρος είναι ο αρμόδιος. «Ο κόσμος πληρώνει και έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. Και η γνώμη του ήταν αυτή», τόνισε ο Βραζιλιάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου. Και πρόσθεσε, αναφερόμενος στη δική του παραμονή: «Ο πρόεδρος είναι αρμόδιος να αποφασίσει γι’ αυτό το θέμα».

Οσο για το αγωνιστικό κομμάτι σημείωσε: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη, αλλά αυτό το αποτέλεσμα που ήρθε δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Παλέψαμε, χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού στην ομάδα. Μας έλειψαν οι Γκαλέτι, Ντουντού και Μήτρογλου, ενώ και αρκετοί παίκτες που έχουν επιστρέψει δεν είναι απολύτως έτοιμοι.

Ο κόσμος δεν είναι κάθε μέρα στην προπόνηση να βλέπει τα προβλήματα που έχουμε. Επιπλέον, δεν φταίει ο προπονητής όταν οι παίκτες δεν ακολουθούν τα όσα λέμε στα αποδυτήρια».

Γίνεται αντιληπτό ότι ο Βραζιλιάνος έχει χάσει το παιχνίδι στα αποδυτήρια και τον σεβασμό των παικτών του. Τον αντιμετωπίζουν με αδιαφορία και ουσιαστικά τον «πληρώνουν» με το ίδιο νόμισμα για την αδιαφορία, που του καταλογίζουν ως προς τον τρόπο δουλειάς του, αλλά και της γενικότερης συμπεριφοράς του.

Τέλος, αναφορικά με τους επτά βαθμούς που χωρίζουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή σχολίασε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας σε κάθε ματς».

Πηγή: sportdog