Λιγομίλητος, αλλά έτοιμος για σκληρή δουλειά, προκειμένου να λύσει τα πολλά της προβλήματα η Super League, δήλωσε πως είναι ο νέος πρόεδρος της λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ads

«Η λίγκα δεν ήταν υπό διάλυση παιδιά, δεν είναι εύκολο να τη διαλύσεις! Σήμερα είναι μια μέρα ευθύνης για μένα, μια μέρα συνένωσης», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά μεγάλα προβλήματα και να βρούμε λύσεις μέχρι το τέλους χρόνου. Τέτοια είναι τα τηλεοπτικά, η βία στα γήπεδα και γενικότερα η ανασυγκρότηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουμε χρόνο να συζητήσουμε γι’ αυτά, αφού πρώτα ενημερωθώ κι εγώ αναλυτικά. Η λίγκα βγήκε σήμερα ενωμένη».

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός συναίνεσε στην εκλογή του, η απάντηση του κ. Μαρινάκη ήταν χαρακτηριστική: «Αυτό κάτι λέει…».

Ads

Μποροβήλος: Μας ταλαιπώρησε το θέμα του προέδρου

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της λίγκας, Γιώργος Μπορόβήλος δεν ξέφυγε από τα λεγόμενα του νέου προέδρου. «Τέλος καλό, όλα καλά! Σήμερα ανοίγει ο δρόμος για δουλειά, καθώς έχουμε πολλά ανοικτά θέματα. Μας ταλαιπώρησε πολύ το θέμα της εκλογής του προέδρου, αλλά έστω και αργά η νέα διοίκηση κινείται με κατεύθυνση ομοψυχίας και κοινού στόχου, που δεν είναι άλλος από το να βγει το ποδόσφαιρο από την κρίση. Δεν πρέπει να απαξιώνουμε τα πάντα. Θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε τους αγωνιστικούς χώρους, να λύσουμε το θέμα της βίας και άλλα ζητήματα πολύ σοβαρά», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.sportdog.gr