Καταραμένο φαίνεται να είναι το “διπλό” στο Ολίμπικο επί της Ρόμα αφού ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε μετά την οδυνηρή ήττα στο Ισραήλ οκτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες σε διαδοχικά ευρωπαϊκά ματς.

Ads

Οι “πράσινοι” δείχνουν αυτόχειρες να χάσουν όσα είχαν καταφέρει οι προκάτοχοί τους στο παρελθόν δίνοντας με τις νίκες τους στο εξωτερικό δικαιολογημένα το προσωνύμιο του Ελληνα ΠΡΕΣΒΗ της Ευρώπης.

Η εντός έδρας ήττα με το βαρύ 4-3 επί της Οντένσε και το νέο χαστούκι από την ομάδα που ταπείνωσε πέρσι και τον Ολυμπιακό (και δεν έγινε μάθημα), Μακάμπι Τελ Αβίβ, φαίνεται να έχουν “γεμίσει” το ποτήρι της οδύνης στις τάξεις των φιλάθλων.

Γιατί φαίνεται επί της πράξης πως μόνο ο κόσμος νοιάζεται, στεναχωριέται και “πονάει” για την ομάδα αυτή, παρόλο που από τα αποτελέσματά της και την εικόνα της μεγάλη μερίδα πλέον γυρνάει την πλάτη της, όπως δηλαδή έχουν κάνει ήδη και οι α-μέτοχοι, μέτοχοι της ομάδας που δεν χρειάζεται καν να ονομάσουμε.

Ads

“Κλώτσησαν” την ευκαιρία

Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Φερέιρα που τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία να “τελειώσουν” το ματς από το πρώτο 5λεπτο, “λύγισαν” στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισαν μια βαριά ήττα που δύσκολα ανατρέπεται παρά τις παρωπίδες του Πορτογάλου που βλέπει παράταση στον επαναληπτικό.

Στο ματς αυτό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού όπως έκανε ο προπονητής του πρέπει αγωνιστικά να δώσουν την δική τους “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” στους οπαδούς του συλλόγου και να προσπαθήσουν με όσες δυνάμεις αγωνιστικές και ψυχικές έχουν να “πολεμήσουν” για το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο γεγονός της ανατροπής.

Βεβαίως οι ελπίδες είναι μηδαμινές ωστόσο όσες έχουν απομείνει θα πρέπει να τις “κυνηγήσουν” για την ιστορία της ομάδας που ίσως πολλοί να είναι αυτοί (από τους νέους) και να μην την γνωρίζουν στο “ευρωπαϊκό στερέωμα.

Δεν υπάρχουν άλλοθι…

Κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλει τι θα γίνει στον επαναληπτικό, ωστόσο δεν είμαι της άποψης (όπως πολλοί απαιτητικοί φίλοι της ομάδας) να μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός Ευρώπης για να έχει όλο το περιθώριο να “κυνηγήσει” τους εγχώριους στόχους.

Δεν αρμόζει στον οπαδό του Παναθηναϊκού κάτι τέτοιο και σαφώς αυτό θα το επιδείξουν με την στάση τους και οι φίλοι της ομάδας (όσοι έχουν το κουράγιο να πάνε στο γήπεδο) στην ρεβάνς με τους Ισραηλινούς. Ενα ματς “φωτιά” από κάθε άποψη για το μέλλον της ομάδας του Φερέιρα.

Πηγή: sport 24