Συναγερμό προκάλεσε σε ΠΑΟ και ΑΕΚ η τραγική κατάσταση του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟ συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη τη Δευτέρα για τα χάλια του αγωνιστικού χώρου μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΚΑ, της ΑΕΚ(πιθανόν ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης) και του γεωπόνου που είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου.

Ads

Ο ΠΑΟ είναι ανήσυχος για το αν θα γίνει ο αγώνας της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη την Παρασκευή και η ΑΕΚ φοβάται για τον επαναληπτικό με τη Νταντί Γιουνάιτεντ την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ ενώ μια μέρα νωρίτερα οι δύο ομάδες οφείλουν να κάνουν από μία επίσημη προπόνηση.

Μάλιστα πριν τη σύσκεψη θα κάνουν αυτοψία στο γήπεδο εκπρόσωποι των δύο ομάδων με το γεωπόνο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού σταδίου.

‘Εγινε γρήγορα το παιχνίδι!

Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλης ανέτρεψε τις πληροφορίες για πρόβλημα στο πότισμα του χλοοτάπητα και υποστήριξε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Ads

“Το πρόβλημα του γηπέδου δεν οφείλεται στις αντλίες νερού που δούλεψαν κανονικά. Αιτία έιναι ότι η στρώση του χλοοτάπητα έγινε απο συνεργείο του ΠΑΟ και έγινε πολύ γρήγορα ο αγώνας χωρίς να προλάβει να περάσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα αποκατάστασης. Αύριο θα γίνει αυτοψία και μετά θα βγει ανακοίνωση. Θα κάνουμε τα πάντα για να είναι έτοιμο το γήπεδο για τους αγώνες.”

Δε σηκώνει δύο παιχνίδια το γήπεδο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προέκυψαν, άνθρωποι της εταιρείας που έκαναν την επίστρωση του χορταριού υποστήριζαν ότι δύσκολα θα γίνουν δύο παιχνίδια στη σειρά (ΑΕΚ-Νταντί και ΠΑΟ-Ξάνθης) γιατί δεν τα «σηκώνει» ο χλοοτάπητας στην κατάσταση που είναι αυτή την ώρα! Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή σύσκεψη όλων των φορέων.

Πηγή: sportdog