Ο Τζίγγερ περιμένει την απάντηση Βγενόπουλου και δηλώνει πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον πληρεξούσιο δικηγόρο του πρίγκιπα. Στην Τζέντα για ενημέρωση ο Τσάκας!

Ads

Οι ώρες προθεσμίας που έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κυλούν και ο ίδιος στο περιβάλλον του ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον πληρεξούσιο δικηγόρο του πρίγκιπα.
 
Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αμπτούλ Ραχμάν Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας τόνισε πως αναχωρεί για την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Άγνοια και αγωνία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης
 
Τίποτα δεν γνωρίζει όπως φαίνεται η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη αναφορικά με τον για τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αμπτούλ Ραχμάν Αλ Σαούντ.
 
Παράλληλα τόνισε πως δεν έχει ενημερωθεί για κάποια συνάντηση σήμερα το μεσημέρι των νομικών των δύο πλευρών, γεγονός που ισχυρίζονταν ο Βλάσης Τσάκας με δηλώσεις του.
 
Πάντως η ιστορία είτε είναι πραγματική είτε παραμύθι θα λήξει τις επόμενες ώρες μετά το τελεσίγραφο των 48ωρών που έδωσε ως διορία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζητώντας να οριστεί πληρεξούσιος δικηγόρος του πρίγκιπα που θα διαπραγματευτεί την εξέλιξη της πρότασης.

 
Στην Σαουδική Αραβία ο Τσάκας
 
Σε ότι αφορά την πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα, ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας αναχωρεί εντός της ημέρας για τη Τζέντα.
 
Σύμφωνα με όσα διαρρέει σκοπός του ταξιδιού του είναι να ενημερωθεί ο πρίγκηπας για τις τελευταίες εξελίξεις, αφού όπως φαίνεται δεν τον καλύπτει η ενημέρωση που έχει παρακολουθώντας όσα αναφέρονται στις ελληνικές ιστοσελίδες.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως όπως έλεγε σε δημοσιογράφους πριν αναχωρήσει για την Σαουδική Αραβία δεν αποκλείεται να δημοσιοποιήσει και το όνομα του νομικού που εκπροσωπεί τον πρίγκιπα.

Ads

Πηγή: sport24.gr