Το λάθος που έγινε από πλευράς Παύλου Γιαννακόπουλου μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αναγνώρισε την Δευτέρα ο αδερφός του, Θανάσης!

Ads

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη παραδέχτηκε πως ο 45χρονος τεχνικός δεν είχε την αντιμετώπιση που έπρεπε, σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων, στην οποία βραβεύθηκε και ο Νιόπλιας. Πάντως, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναγνώρισε το λάθος και απέδωσε τα εύσημα στο νέο τεχνικό δίδυμο του Παναθηναϊκού για την δουλειά που κάνει.

«Τα δύο παιδιά αυτά, τον Νίκο και τον Βαζέχα στην αρχή δεν τα πιστέψαμε. Ήταν ένα σφάλμα και το αναγνωρίζουμε. Όπως αναγνωρίζουμε και την δουλειά που κάνουν. Γι’ αυτό πρέπει να τιμώνται όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μας είχαν για μαλ…ς;»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε ακόμα στις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μετά την οδυνηρή ήττα από το Μαρούσι.

Ads

«Εύχομαι πραγματικά η νέα χρονιά να είναι γεμάτη όνειρα και χαρά. Το τμήμα μπάσκετ κατάφερε τα ακατόρθωτα. Σάρωσε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκό. Έβαλε πέμπτο αστέρι στην φανέλα για να το βλέπει η Ευρώπη. Για μαλ…ς μας είχαν να διώξουμε τον Ομπράντοβιτς;

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα μέχρι τώρα επιτεύγματα. Εύχομαι να έχουν ένα καλό τέλος για να φέρουν στην ομάδα το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε.

Φιλοφρονήσεις με Πατέρα

Το κλίμα στην εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης ήταν… ανεβασμένο, μετά και την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού στο Αλκαζάρ που μεγάλωσε τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου.

Θανάσης Γιαννακόπουλος και Νίκος Πατέρας είχαν τετ α τετ, με τον πρώτο να στρέφεται προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, λέγοντας του «είσαι η αδυναμία μου!» και τον δεύτερο να… ανταποδίδει.

Πατέρας: Χτίζουμε έναν νέο Παναθηναϊκό!

Ο Νικόλας Πατέρας στις δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στην διάρκεια της προεδρίας του: «Στους 18 μήνες που είμαι πρόεδρος έχουμε αρχίσει να χτίζουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Σε διοικητικό επίπεδο, σε επίπεδο ρόστερ αλλά και σε επίπεδο προστασίας της ομάδας από το παρασκήνιο», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην αρχή της ομιλίας του και συνέχισε:

«Είχαμε πρόβλημα στο παρελθόν, όχι μόνο εμείς. Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας, να έχουμε ένα πρωτάθλημα το οποίο να κρίνεται στα γήπεδα και όχι εκτός. Να βλέπουμε τις επενδύσεις μας να πιάνουν τόπο και οι φίλαθλοι να είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και δεν υποτιμούμε κανένα. Οι συνθήκες την Κυριακή ήταν πολύ δύσκολες, σε άσχημο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλλαν εαυτούς. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνουν τα πάντα και εμείς θα δίνουμε τα πάντα για αυτούς».

Ο Πατέρας παράλληλα υποσχέθηκε στον κόσμο πως: «Όσο εγώ παραμένω πρόεδρος και όσο συνεισφέρω οικονομικά ως μέτοχος, θα βοηθάω για το μεγαλείο της ομάδας. Υπόσχομαι ότι όσο καιρό είμαι στο τιμόνι της, θα κάνω ότι μπορώ για το καλύτερο».

Πηγή: https://www.sportdog.gr/