Πηγή: Sport24.gr

Ads

Ο Πανιώνιος συμπληρώνει φέτος 120 χρόνια ιστορίας αλλά δείχνει “βυθισμένος” στην αβεβαιότητα τόσο σε διοικητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο.

Η νέα διοίκηση υπό τον Ηλία Λιανό που ήρθε για να δώσει μία ελπίδα αρχικά στους φίλους της ομάδας μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κιντή, είχε τελικά σύντομη παρουσία και η παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ με σαφείς αιχμές προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Τσακίρη για την πρόθεση του να πουλήσει το πακέτο των μετοχών σε συγκεκριμένο επιχειρηματία.

“Προσπαθήσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις των δύο πιο ισχυρών ανθρώπων της ΠΑΕ, αλλά δεν το καταφέραμε, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα”, ανέφερε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας. κ. Καμπανόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε: “Προτιμούμε να πέσει η ομάδα τρεις κατηγορίες παρά να πάει σε ξένα χέρια. Δεν έχουμε στόχο την πώληση της ΠΑΕ, ωστόσο υπάρχει υποψήφιος αγοραστής”.

Ads

Όλα αυτά τη στιγμή που έχουν “φουντώσει” οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία για την πώληση της ΠΑΕ και την Τρίτη θα φανούν πολλά περισσότερα όταν στη γενική συνέλευση όπου και θα οριστεί από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη το νέο συμβούλιο της ΠΑΕ.

Μάλιστα σύμφωνα με τα σενάρια που προέκυψαν στην “πλατεία”, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου θα παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ μαζί με την κάλυψη του ανοίγματος στην ομάδα που όπως ανέφεραν δημοσιεύματα φτάνει τα 3,5 εκ. ευρώ.

Στις τάξεις των φιλάθλων του “Ιστορικού” όπως είναι φυσιολογικό υπάρχει μεγάλη αγωνία και όλοι αναμένουν την τοποθέτηση του μεγαλομετόχου ο οποίος μετά από 4,5 χρόνια δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει.

Και όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που το “κυανέρυθρο” καράβι “βουλιάζει” και σε αγωνιστικό επίπεδο.Η νέα ήττα από τον Ατρόμητο ήρθε για να υπενθυμίσει τα πολλά λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό του καλοκαιριού και έχουν φέρει την ομάδα στην τελευταία θέση χωρίς να μπορεί να δει φως στην άκρη του τούνελ.

Ο κίνδυνος του υποβιβασμού δείχνει πλέον ορατός, τη στιγμή που οι “κυανέρυθροι” δεν φαίνονται ικανοί να αντιδράσουν μετά τις συνεχείς αλλαγές προπονητών και τα κενά στην ομάδα είναι πολλά ενώ υπάρχει και μεγάλος αριθμός παικτών στο ρόστερ που μπορεί να μην υπολογίζονται πολλοί από αυτούς αλλά δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια.

Άλλωστε από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε “ακέφαλη” και πάλι σε διοικητικό επίπεδο και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την επόμενη μέρα, πλέον οι εξελίξεις επηρεάζουν ακόμη περισσότερο και το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μία πολύ δύκολη στιγμή και οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου αγωνιούν όσο ποτέ για το μέλλον της ομάδας η οποία είναι σε τέλμα.

Μία πορεία που ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις πριν από 4,5 χρόνια με τον “Ιστορικό” να εξασφαλίζει για δύο συνεχείς σεζόν την έξοδο στην Ευρώπη, να έχει στις τάξεις του παίκτες της εμβέλειας του Ρεκόμπα και του Εστογιανόφ, πλέον έχει άδοξο τέλος με τους Νεοσμυρνιώτες να χάνουν την αγωνιστική τους λάμψη και να βρίσκονται σε αδιέξοδο με την ανησυχία να είναι έντονη και για την επόμενη μέρα σε διοικητικό επίπεδο.

Η συμπλήρωση 120χρόνων από την ίδρυση του Πανιωνίου φέτος συνοδεύεται από αλυσιδωτές αρνητικές εξελίξεις για τον σύλλογο και δεν επιτρέπει ακόμη και στον πιο αισιόδοξο φίλαθλο του να κάνει όνειρα για το μέλλον.