Είναι, πλέον, οριστικό! Ο Ότο Ρεχάγκελ μετά από εννέα χρόνια αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την Εθνική Ελλάδος, μια και ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε σήμερα στους παίκτες του αλλά και στον Σοφοκλή Πιλάβιο την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ads

Μια ημέρα μετά την ήττα από την Αργεντινή, που έφερε και τον αποκλεισμό μας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο «Χέρ Ότο» αποφάσισε να σταματήσει από τον πάγκο της Ελλάδος (o sportdog σας είχε προϊδεάσει για τις προθέσεις του Ρεχάγκελ με πρωινό ρεπορτάζ).

Το «ευχαριστώ»

Ο Γερμανός προπονητής μάζεψε σήμερα τους παίκτες του και τους ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσουν μαζί, μια και ο ίδιος θα αποχωρήσει. Ο Ρεχάγκελ με μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια ομιλία ευχαρίστησε τους διεθνείς για τη συνεργασία που είχαν και τα όσα έζησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ads

Η ομιλία του «Κάρα»

Τον λόγο από την πλευρά των παικτών πήρε ο παλιός και ο αρχηγός της ομάδας, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ρεχάγκελ για την προσφορά του στην Εθνική Ελλάδος.

Τα είπε και με Πιλάβιο

Ο «Όθωνας» είχε επικοινωνία και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον οποίο ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει στην ομάδα. Με τη σειρά του ο κ. Πιλάβιος ευχαρίστησε τον Ρεχάγκελ για τις επιτυχίες που χάρισε στην Εθνική ομάδα και τους Έλληνες φιλάθλους.

Σάντος για διάδοχος

Πλέον, η ΕΠΟ καλείται να κοιτάξει την «επόμενη μέρα» στην μετά Ότο εποχή. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτο φαβορί για διάδοχος του Ρεχάγκελ είναι ο Φερνάντο Σάντος. Βεβαίως, καλό είναι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες για να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις τις ομοσπονδίας.

Πηγή: https://www.sportdog.gr/