Δριμύτατη επίθεση στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ εξαπέλυσε ο Περισσός, κάνοντας λόγο για εμπάθεια του συγκροτήματος έναντι του ΚΚΕ καθώς και για προκλητική και χλευαστική αντιμετώπιση των εργατικών λαϊκών διεκδικήσεων.

Ads

«Η αντιΚΚΕ παράκρουση του συγκροτήματος Αλαφούζου, η διαστρέβλωση της Ιστορίας και ο ρόλος του “εισαγγελέα” κατά των εργατικών – λαϊκών κινητοποιήσεων δεν είναι τυχαία», υπογραμμίζει το ΚΚΕ και συνεχίζει: «Για τον ιδιοκτήτη και τα στελέχη του σταθμού “νόμος” είναι τα κέρδη και τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των βιομηχάνων. Στήριξε όλες τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Είναι αναφανδόν υπέρ των βάρβαρων αντεργατικών μέτρων κυβέρνησης – τρόικας που οδηγούν τα λαϊκά στρώματα στη φτώχεια, υπέρ της πιο άγριας καταστολής των λαϊκών αντιστάσεων και κινητοποιήσεων. Αυτός ο ρόλος τους, καθώς και η προκλητική, χλευαστική αντιμετώπιση των εργατικών λαϊκών διεκδικήσεων και αγώνων έχει ως αποτέλεσμα να φουντώνει η λαϊκή κατακραυγή που εκφράζεται και με διαδηλώσεις απεργών έξω από το σταθμό τους».

«Ο σταθμός που συστηματικά αποσιωπά τις θέσεις και τις δραστηριότητες του ΚΚΕ, τις διαστρεβλώνει ή τις συκοφαντεί είχε το θράσος να επιτεθεί στον κομματικό σταθμό “902”, παραθέτοντας ψέματα και αστήριχτες κατηγορίες», υποστηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως «η εμπάθεια του συγκροτήματος δεν εξαντλείται μόνο κατά του ΚΚΕ και του εργατικού λαϊκού κινήματος». «Με όλα τα μέσα προσπαθεί να συμβάλει στην γενικότερη επιχείρηση να ξαναγραφτεί η Ιστορία με τα ιδεολογικά μέτρα των σημερινών αναγκών του κεφαλαίου» και «εκτός από την διαστρέβλωση της ιστορίας του κομμουνιστικού κινήματος, τώρα στοχοποιεί και την επανάσταση του 1821», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΚΚΕ κατά του ραδιοσταθμού ΣΚΑΙ.