Ads

Πάνω από 1300 φίλοι του Tvxs είχαν ανταποκριθεί, μέσα σε μερικές ώρες, στην χθεσινή επιστολή του Σ. Κούλογλου, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που δημοσιεύεται παρακάτω. Παρακαλούνται όσοι φίλοι θέλουν να βοηθήσουν,να το συμπληρώσουν και αυτοί!Η επιστολή έχει ως εξής: 
 

Φίλες και φίλοι του tvxs.gr,
Ξεκινάμε μια καινούργια ιδέα και θέλουμε τη γνώμη σας! Εδώ και πέντε χρόνια το tvxs είναι κάτι περισσότερο από ένα ειδησεογραφικό site. Είναι μια κοινότητα. Μια από τις μεγαλύτερες και πιο ενεργές στο ελληνικό ίντερνετ.

Λέμε κοινότητα, γιατί ποτέ δεν σας θέλαμε παθητικούς θεατές. Ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή τη δική σας άποψη, συμμετοχή και δραστηριοποίηση. Έτσι, το tvxs είναι και δικό σας έργο. Συνδιαμορφώσατε την ταυτότητά του.

Ads

Είχαμε ένα όραμα και το πετύχαμε. Σήμερα η κοινότητά μας δεν είναι απλώς μία από τις πιο πολυπληθείς, αλλά και από τις πλέον ποιοτικές στο ελληνικό ίντερνετ. Μια κοινότητα με άποψη.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις τη δουλειά σου με άποψη. Είναι κοπιαστικό και κοστίζει. Ιδίως όταν επιλέγεις να κρατάς ένα επίπεδο, αποφεύγοντας τις γνωστές “ευκολίες”. Πώς διασφαλίζεται όμως σε μια τόσο δύσκολη εποχή, το μέλλον και η οικονομική ανεξαρτησία  του Tvxs, της κοινότητάς μας; Για να το καταφέρουμε χρειαζόμαστε την βοήθεια, την συμπαράσταση και τις ιδέες σας. 

Όπως πριν πέντε χρόνια, έτσι και σήμερα οραματιζόμαστε μια νέα ιδέα. Δεν θα πάρει τελική μορφή, προτού σας αφουγκραστούμε . 

Τι φανταζόμαστε

Φανταζόμαστε λοιπόν έναν νέο διαδικτυακό χώρο όπου θα σας προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές και υπηρεσίες με άποψη. Επιλογές και υπηρεσίες σε τομείς που ταιριάζουν με τη φιλοσοφία, τις ανάγκες, τις κοινωνικές ευαισθησίες, το επίπεδο των μελών μας.

Ένα site‐ομπρέλα, που θα περιλαμβάνει επίσης εναλλακτικό/αλληλέγγυο εμπόριο, εναλλακτικές μορφές συναλλαγών, χαριστικά παζάρια και άλλα πολλά που είναι σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής αλλά και με τη φιλοσοφία της κοινότητας. 

Ένα site με αξιόλογο περιεχόμενο, όπως κριτική προϊόντων και υπηρεσιών, παρατηρητήριο τιμών, απόψεις για τη δεοντολογία του εμπορίου, δημοσιοποίηση καταγγελιών εκ μέρους καταναλωτών κ.ά. Ένα site όπου θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε άποψη για υπηρεσίες και καταναλωτικά προϊόντα, κάτι πρωτοποριακό για το ελληνικό ίντερνετ, αλλά στοιχειώδες για μας, αφού είναι η φυσική συνέχεια στο συμμετοχικό πνεύμα του tvxs.

Ενα site που θα δυναμώσει την κοινότητά μας και συγχρόνως θα βοηθήσει το Tvxs, ενισχύοντας την οικονομική του ανεξαρτησία και την ικανότητα του να αντιστέκεται σε κάθε είδους πιέσεις. 

Δείτε λοιπόν τις ερωτήσεις που ακολουθούν, είναι τέσσερις όλες κι όλες. Είναι όμως η άποψή σας: ό,τι πιο σημαντικό για μας! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και θα χαρώ πολύ να έχω τις ιδέες σας.

Με εκτίμηση, Στέλιος Κούλογλου

Ερωτηματολόγιο 
(Σε όλα τα πεδία κάνετε μέχρι 3 επιλογές. Στην επιλογή “Άλλο” συμπληρώστε την πρότασή σας στο σχετικό πεδίο)

Fill out my weform.

Δώστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας ενημερώσουμε όταν θα είναι έτοιμη η πιλοτική έκδοση της νέας υπηρεσίας και για να σας κρατούμε ενήμερους για την υλοποίησή του νέου μας site.

Προτιμούμε την επώνυμη συμμετοχή σας και γενικά ενθαρρύνουμε την επωνυμία στο πλαίσιο της κοινότητας. Πιστεύουμε ότι αυτό ενδυναμώνει την κοινότητα, κάνει την επαφή μας πιο προσωπική και ουσιαστική, αποθαρρύνει ενοχλητικούς ή δόλιους χρήστες. Τα στοιχεία σας θα φυλαχτούν με απόλυτη εμπιστευτικότητα. 

br /