Αξύπνησα τη Δεύτερη, βάζω μπρος το μέσο και γαρίδιασε ο μάτης με τα νιούς. Τα χαμπουργκερά λέει εφάγανε τον Λάδι στη Πακιστανία. Με πιάνει ο δικός μου και μ αρχηνάει στις ερωτήξεις…

Ads

Άθρο του χρήστη του tvxs, Pidestroika

Ερώτηση: Θα μπορούσανε οι αμερικάνοι να μη σκοτώσουν τον Μπιν Λάντεν;
Απάντηξη: νιετ!
Και ασεγιεβού να σε πω το γιατί.

Ο Λάδις το λεπόν έμενε σε ούνο τσαρδί στο Αμποταμπά, όξω απ το Ισλαμαμπά. Ωραία πράματα! Ούτε σε τρούπες, ούτε στη Τσετσετσέ. “Γενικά ξέρουμε που είναι” έλεγε το μπος της ΣΙΑς το ‘05. Τα μυαλά σου και μια λύρα να χωρεύει η Σακίρα.
Το τωρινό τσιφ της ΣΙΑς, ο Πανέτας, τον Γιούνη του ‘10 τσαμπούναγε ότι είναι με τους τράιμπαλ της Πακιστανίας. Τρίχας και τούτος. Έλα μου ντες όμως που το θέμα τόχανε συζητήξει απ τα πέρσι, γιατί βέβαια πριν να κάνεις πλάτσα πλούτσα στη μπανιέρα, πρώτα βάζεις δαχτυλάκι, για να μη ζεματήξεις το κωλί σ΄. Δε με μπιστεύεις; Εδωνά δες:

Ads

https://www.reuters.com/article/2010/03/17/us-usa-binladen-idUSTRE62G4MX2…

Τι σπρεχάρει λοιπόν ο Ροιτέρης; Ότι τα χαμπουργκερά άμα και βρήσκανε τον Λάδι νάκα στενή, νάκα δεκαστήρια. Θα τονε ψοφήζανε και θα τελεύανε. Όπως και κάνανε.
Στάκα μια στάλα να σαποζέ ότι τον Λάδι τον τσακώνανε αλάιβ. Σε ποια στενή θα τονε χώνανε; Γκαντάναμο γιοκ γιατί ο Μπαράκιας πριν να γένει πρέζιτεντ ποσχέθηκε ότι θα το κλείσει το μαγαζί εκείθε. Ούτε πριζόνι στ Αμέρικα παίζει. Γιατί ποιος θα καθόντανε να τονε φυλάξει; Ο ΤζιΆιΤζο; Άσε που θαχες και ουρανοπειρατίες και απαγωγέ για να του κάνουνε ξελευτερία και μετά πώς να ξεμπερδέψεις.
Και άφτερ δεκαστήρια. Ιμάτζιν να μπουκάρει ο Λάδις σε αμερικάνικο δεκαστήριο τι θα γενότανε; Εδωχάμο τον Χουσεϊνη είδανε και πάθανε να τον δεκάσουνε και να τον κρεμάσουνε σα καμπάνα σ εκκλησιά. Κάτσε και σελωγίσου πόσο θα κάνανε να δεκάσουνε τον Λάδι. Και δώστου να βουτάνε οι τρελομουσάτοι αμερικανά και ευρωπά τουρίστ και να ζητάνε να κάμνουνε τράμπα. Μπέρδεγουέι χονδρόν σαν τον Μπένι. Συμφέρει; Νιέτ.

Κι άμα δε τον σκοτώσαν αλλά τον έχουν κάπου κρυμμένο; Ε, τότε ο Μπαράκιας είναι χειρώτερος απ τον Κλίντουνα με τα πούρα και τη Μόνικα. Στ Αμέρικα μλάνε πολλοί (και “πολλοί”, και “πολύ”), δεν μένουνε σίκρετ τέτοια πράματα για καιρό και τον Μπαράκια θα τονε πάρουνε με τις λιμονόκουπες έτσι και ψιλιαστεί το πόπολο ότι είναι κι αυτός πινόκιο. Είπε και ότι τον φουντάρανε στη μάρε να κάνει πολύ βαθύ σκούμπα ντάιβινγκ, έτσι; Στο τσαρδί στο Αμποταμπά ο Λάδις είτανε αραχτιέρο με τση τρουά ντόνες του και ένα κάρο μπαμπίνια. Όλο αυτό το τσούρμο το χουνε καβατζώσει τα Πακιστανά και τ αρωτάνε πως και τι. Άμα μπορέσουνε να μιλήσουνε με τους δημοσιοπάρλες θα τα πούνε ούλα. Θα γούσταρα πουχού να βγάλει φιρμάνι μια ντόνα του Λάδι ότι δεν ήτανε εκεί αλλά μάντζαρε κάρι με τον μπος της ISI, να γένει ρόμπα ο Μπαράκιας, αλλά χλωμό το βλέπω. Κι απ την άλλη, έλα τώρα, 6-7 γιάρε ήτανε αραχτός ο Λάδις σ αυτό το τσαρδί, τα Πακιστανά δεν πείρανε πρέφα τίποτις; Είναι το κομμάτι αυτό της ISI που σαπορτάρει και τα Ταλιμπά και τους Αλκαϊντιάνους και τους εξτρεμέ που βάζουνε μπόμπες στα Φακίρια, που τον κρύβανε. Τους έχουνε πέσει τα μούτρα τώρα και τα Πακιστανά δεν ξέρουνε που να κρυφτούνε.

Και καλά, είναι νόμιμο που τον σκοτώσανε; Μην είσαι αγαθός ρε συ. Εδωπέρα τον αρχιμάστορα τση Χαμάς τον Γιασίν φάγανε οι Δαβίδηδες το ’04 που τανε καροτσάτος και τυφλός ο κακομοίρης και ούλοι σφυράγανε κλέφτικα, στον Λάδι θα κωλήσουνε. Και οι Βοτκάκιδες τη Πέφτη φάγανε ούνο Αλκαίδη που πολέμαγε με τους Τσετσετσέ. Ήκουσες κανένα να προτεστάρει; Άμα γουστάρεις τράβα εσύ να τους κάνεις μύνηση. Εγώ δεν προκάμνω.

Και τώρα τι θα γίνει με την Αλ Κάιντα; Για να κομπρέντε τι παίζει, να ρήξεις βλέφαρο στη Γιεμένη. Εκεί λέει την έχουνε κάνει ο Ζαβαχίρης και η παρέα του. Το πουλί πουλί να βουτήξουνε κανέναν ξόφαλτσο και να τονε κουρέψουνε με το γιαταγάνι. Η Κάιντα θα εξαφανιζόλ άμα οι ρεβολουσιόν στην Αραβία βγάλουν γκουβερνούρες δεμοκρατικές που θα νιάζουντε για το πόπολο κι όχι να τρώνε αυτοί και τα εισαγώμενα μανατζέρια. Μέχρι τότενες και Καίντες και μπόμπες και τερορό, όσους και να φάνε τ αμερικανά κουμάντα. Μπήκες;

Λεξούλες
Λάδις: Osama Bin Laden γιατί τόσα χρόνια ξεγλιστρούσε.
Μπαράκιας: Barack Hussein Obama
Τσετσετσέ: Τσετσενία
Φακίρια: οι Ινδοί
Δαβίδηδες: οι Ισραηλινοί
Βοτκάκιδες: οι Ρώσοι