«Ανακοινώνω σε κάθε ομοιοπαθή αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο ότι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 1.30 το μεσημέρι πρόκειται να κάνω κατάληψη στο γραφείο του διευθυντή της ΔΕΗ και να παραμείνω εκεί έως ότου ΔΕΗσει να μου αποκαταστήσει τη ρευματοδότηση στο σπίτι μου, την οποία οικειοθελώς έκοψα τον Νοέμβριο για να λάβουν χώρα κάποιες εργασίες μετατροπής ρολογιών και ρεύματος και από τότε, παρόλο που έχω πληρώσει όλα τα προβλεπόμενα ποσά, το σπίτι παραμένει δίχως ρεύμα.

Ads

Ο λόγος είναι ότι η ΔΕΗ καθώς λέει ο προιστάμενός της δεν έχει υπαλλήλους για να μου συνδέσουν το ρεύμα. Σημειώνω ότι τον Οκτώβριο όταν τους κάλεσα μόνο για να δουν τη θέση του νέου ρολογιού που θα έβαζα, ήρθαν τέσσερα (4) άτομα μαζί ενώ τώρα δεν υπάρχει έστω και ένας για να κάνει την σύνδεση.

Επίσης η διοίκηση της ΔΕΗ όπως μου ανακοίνωσε ο προϊστάμενος της δεν έχει ανανεώσει την σύμβαση με τον εργολάβο η οποία έληξε στο τέλος του 10. Οπότε προσωπικά εγώ αλλά και 50 ακόμη συμπολίτες – όπως με ενημέρωσαν από τη ΔΕΗ θέλοντας να μου δείξουν ότι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά λόγω ελλείψεων προσωπικού- παραμένουμε εν καιρώ χειμώνα όμηροι της ΔΕΗ η οποία με σπουδή μεγάλη κανονίζει να κόψει το ρεύμα όταν αδυνατούμε ή ξεχάσουμε να το πληρώσουμε αλλά δεν έχει κανέναν άνθρωπο για να δώσει ρεύμα ακόμα και όταν έχει ήδη πληρωθεί για αυτό.

Παράλληλα λοιπόν με την αγωγή την οποία θα καταθέσω εντός της εβδομάδας αν περάσει και το όριο της Τετάρτης και δεν έχει αποκατασταθεί η πληρωμένη εδώ και καιρό ρευματοδότηση στο σπίτι μου, θα προβώ σε κατάληψη του γραφείου του προϊσταμένου της ΔΕΗ το μεσημέρι της Παρασκευής και καλώ κάθε άλλον ενδιαφερόμενο να βρεθεί κι αυτός επί τόπου».

Ads

Γιάννης Μακριδάκης

Δημοσιεύθηκε στο www.chiosnews.com, στις 08/01/2011