Αν ονειρεύεστε μια πολιτεία όπου όλες οι τέχνες και οι δημιουργοί τους συμβιώνουν αρμονικά και δημιουργικά, τότε η καλλιτεχνική πολιτεία του bankit.gr σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 4o ARTogether Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 και 14 Ιουλίου στο six d.o.g.s! Οι συμμετοχές άνοιξαν και σας περιμένουν μέχρι τις 30 Μαΐου.

Ads

Φωτογράφοι, ζωγράφοι, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, performers, συγκροτήματα, συγγραφείς, συνθέτες, γραφίστες, σεναριογράφοι, σκιτσογράφοι, animators, εικαστικοί, ποιητές, χορευτές, στιχουργοί, καλλιτεχνικές ομάδες, θα μετακομίσουν στο six d.o.g.s, για να δώσουν το παρών σε ένα φεστιβάλ γεμάτο καλλιτεχνικά δρώμενα και party!

Τι είναι το Bankit.gr;

Είναι η πρώτη καλλιτεχνική πλατφόρμα στο διαδίκτυο που δημιουργήθηκε το 2007 με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους καλλιτέχνες, φιλοξενώντας τα έργα τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Σε αυτή την πολιτεία 20 κατηγορίες τεχνών παίρνουν ζωή, καθημερινά. Μετρώντας πλέον σχεδόν 4 χρόνια λειτουργίας, φιλοξενεί πάνω από 1200 κατοίκους-καλλιτέχνες και περισσότερα από 5000 έργα. Πιο σημαντικό απ` όλα, όμως, είναι να αποτελέσει την αφορμή για έναν ατέλειωτο διάλογο μεταξύ όλων των τεχνών, να μετατραπεί σε έναν τόπο, όπου οι τυχαίες συναντήσεις θα εξελίσσονται σε δημιουργικές σχέσεις.

Ads

Τι είναι το ARTogether Festival;

Πρόκειται για το ετήσιο φεστιβάλ του bankit.gr που πραγματοποιείται σε κάποια γωνιά της Αθήνας, ένα τριήμερο του Ιουλίου-με ελεύθερη είσοδο- και αποσκοπεί στο πάντρεμα όλων των τεχνών της πολιτείας του. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ γίνονται συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, performances, εκθέσεις εικαστικών τεχνών, προβολές ταινιών και παρουσιάσεις ποιητικών και συγγραφικών έργων, ενώ κάθε ημέρα κλείνει με κάποιο dj set. Τα τρία πρώτα φεστιβάλ στη Σαρωνίδα, το Γκάζι και το Μοναστηράκι πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία, αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς ότι συνολικά προβλήθηκαν πάνω από 600 καλλιτέχνες και περισσότερα από 1000 έργα!

Για αναλυτικές οδηγίες και αιτήσεις συμμετοχής:

www.artogether.gr
www.bankit.gr
e-mail: [email protected]